TNG

TNG Morning Talk i Stockholm
– så vill kandidater på svenska arbetsmarknaden söka jobb

Ny rapport: Hur ser jobbsökandes krav och förväntningar ut vid fördomsfri rekrytering?

 

Välkommen till ett fullmatat frukostseminarium på TNG! Ta del av färsk statistik från vår nya rapport om jobbsökares synpunkter på fördomsfri rekrytering.

Under våren 2018 genomförde vi en omfattande undersökning bland jobbsökare i hela Sverige. Vi frågade kandidaterna om deras upplevelse och syn på fördomsfri rekrytering, samt vilka krav och förväntningar de har på potentiella arbetsgivare när de söker jobb.

Resultatet av rapporten är värdefullt dels för oss på TNG, då det hjälper oss att utveckla vår verksamhet och skapa en ännu bättre kandidatupplevelse. Men också för alla chefer och HR-anställda som vill hålla sig uppdaterade om jobbsökandes behov och önskemål.

ANMÄL DIG HÄR!

Vi kommer bland annat prata om:

Återkoppling och transparens

– så mycket insyn vill kandidaterna ha

Anställningsintervjun

– så vill kandidaterna att chefen ska agera

Ny teknik och rekrytering

– så tycker kandidaterna om VR och AI-robotar

 

Välkommen med din anmälan!

Datum: Onsdag 14 november
Tid: 08:00–09:30 (frukost startar 08:00, presentationen 08:30)
Plats: TNG, Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt
Max antal deltagare: 35 per tillfälle

Vänligen notera: Seminariet riktar sig till våra kunder, rekryterande chefer, HR-ansvariga, interna rekryterare och ledningsgrupper. Då vi har ett begränsat antal platser per ort kommer vi därför avboka anmälningar från branschkollegor.

Förhinder? Avbokning sker till info@tng.se senast 48 h innan eventet. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 h tillämpar vi en No Show-avgift på 250 kr.