TNG
TNG lanserar en ny responsiv hemsida

Välkommen till vår nya hemsida!

Vi är mycket nöjda och glada över att kunna visa upp en ny hemsida i ny digital form. Vi har jobbat hårt för att göra www.tng.se mer användarvänlig, lättnavigerad och intressant för båda våra kunder och kandidater. Vår hemsida är responsiv och anpassad för både dator, mobil och surfplatta.

På vår nya hemsida har vi lyft fram våra olika affärsområden och nyheterna TNG IT Digital och TNG Tech, samt våra olika erbjudanden till kund.

På sajten hittar du också information om hur vi på TNG jobbar och hur vi ser bortom det uppenbara när vi rekryterar.  Här finns texter om vår kompetensbaserade rekryteringsprocess, våra screeningtester, bakgrundskontroller och vår omvända rekryteringsprocess – alla verktyg som gör att vi lyckas rekrytera fördomsfritt där kandidatens kompetens står i fokus.

På den mobilanpassade sajten finns också alla våra lediga jobb som nu snabbt kan sökas via mobil och surfplatta och kandidater som vill kan enkelt bifoga sin Linkedin-profil.

Vår blogg har också fått sig en uppdatering och här finns nu många intressanta blogginlägg och spaningar från vår VD Åsa Edman Källströmer.

charlotte-ulvros-press-marknads-digital-chefTyck till!

Men som alltid i vår digitala värld kommer vi tillsammans med vår webbyrå VimleWebb fortsätta vidareutveckla vår digitala kommunikation. Vi skulle därför uppskatta dina tankar och åsikter om sajten, samt om du har idéer på möjliga blogginlägg. Skicka allt till vår marknads- och digitalchef Charlotte Ulvros på charlotte.ulvros@tng.se