TNG

Vi gör fördomsfri rekrytering
enkelt för dig.

Att se bortom det uppenbara är att se potentialen hos människor.

Det lönar sig att rekrytera och bemanna fritt från fördomar – och istället ha full fokus på kompetens och potential. Det är därför vi alltid arbetar långsiktigt och hållbart med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och vår omvända rekryteringsprocess. Då får du inte bara de bäst lämpade nya medarbetarna, du får dessutom det bästa som finns, mångfald. Vill du veta mer om hur vi arbetar med rekrytering och bemanning?

Hör av dig idag

Våra specialistområden.

Här hittar du våra specialistområden där vi kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning.

Se fler

Framtidssäkrad kompetens

Framtidssäkrad kompetens

Vi identifierar de medarbetare som har störst potential att lyckas på ditt företag idag och imorgon, genom att kvalitetssäkra kompetens med TNG:s unika Talent Score Card™, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroller.

Inga spegel­­­­rekryteringar

Inga spegel­­­­rekryteringar

Vi hjälper dig bygga framgångsrika team genom att inte rekrytera kopior av kollegor. Istället utmanar vi magkänsla och fördomar med vetenskapliga metoder, vilket bidrar till en hållbar och förändringsbenägen organisation.

Ditt employer brand – vårt fokus

Ditt employer brand – vårt fokus

Förändrade kandidatbeteenden påverkar ditt employer brand. Därför lyfter vi alltid upp ditt varumärke framför vårt eget och jobbar med en transparent kandidatupplevelse och datadriven talent marketing som inte diskriminerar.

Innovation som bidrar till din affär

Innovation som bidrar till din affär

Vi utmanar rekryteringsbranschen. Vi delar med oss av kunskap, spaningar, och erfarenheter kring fördomsfri rekrytering – allt för att bidra till affärsnytta, mångfald och konkurrenskraft för dig.

Så här rekryterar vi fördomsfritt.

Alla har vi dem, fördomarna. Ofta är vi omedvetna om att de finns där. På TNG utmanar vi gamla strukturer när vi rekryterar och bemannar, av en enda anledning – det gynnar din organisation och dina affärer. Det skapar också en hållbar arbetsmarknad där kompetens tas tillvara och bjuder in alla jobbsökare att känna sig inkluderande när de söker lediga jobb.

Så här gör vi

Läs vår blogg.

Anlita vårt bemannings- och rekryterings­företag

På TNG är det bemanningsföretag och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera och bemanna fördomsfritt. På riktigt. Det innebär att vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Vi gör det genom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning.

Vi lyckas bland annat genom vår omvända rekryteringsprocess, fördomsfria rekrytering, digitala screeningtester, och bakgrundskontroller. Utgångspunkten är urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik, något som också har stöd i modern forskning.

Vi fokuserar där vi är starkast – inom tjänstemannasektorn. Vi annonserar alla våra lediga jobb på vår hemsida och rekryterar ekonomer, lönespecialister, medarbetare inom kundservice, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-rekrytering, så som it-support och digital utveckling, via TNG IT Digital och rekrytering av ingenjörer och tekniker via TNG Tech. Dessutom utvecklar vi just nu Tengai – världens första sociala fördomsfria robot.

Vårt arbetssätt gynnar våra kunders mångfaldsarbete och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro, samt rekryterar och bemannar på 40 andra orter runt om i Sverige.