TNG
Save the date - rekryteringsseminarium i Örebro och Malmö med TNG. Vi presenterar trender inom fördomsfri rekrytering, och hur du du ska undvika att diskriminera när du rekryterar.

FULLSATT: Fördomsfria rekryteringsseminarier i Malmö och Örebro!

FULLSATT! Vårt seminarium ”Fri från fördomar” i Malmö och Örebro är fullsatta. Önskar du veta när vi PÅ TNG har andra seminarier eller föreläser hittar du det på vår eventsida. Hoppas vi syns snart!

Du kan också läsa om många av de rekryteringstrenderna vi presenterade via länken.

_________________________________________________________________________

 

Välkommen till våra rekryteringsseminarier ”Fri från fördomar” i Malmö den 26 april och Örebro den 29 april. Vi har nu öppnat anmälan. Först till kvarn gäller så anmäl dig idag. Det här vill du inte missa!

På seminariet presenterar TNG de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, och mångfaldsutvecklaren och juristen Paula Lejonkula, Praktikum, bjuder på de vanligaste diskriminerande misstagen som görs i rekryteringssammanhang, följt av konkreta tips hur företag kan undvika att diskriminera när de själva rekryterar.

Lunchseminarium Malmö 26 april

 • Datum: Tisdag 26 april
 • Tid: 11:30-13:00
 • Plats: Malmöhusvägen 1 (Gamla Hovrätten), Malmö
 • Föreläsare:
  Stefano Mastio, regionchef TNG Malmö hälsar välkommen
  Henrik Jönsson, regionchef TNG i Stockholm – presenterar trender inom fördomsfri rekrytering
  Paula Lejonkula, mångfaldsutvecklare och jurist på Praktikum – bjuder på konkreta case och tips hur du kan undvika att diskriminera när du själv rekryterar.

Anmälan Malmö

Lunchseminarium Örebro 29 april

 • Datum: Fredag 29 april
 • Tid: 11:30-13:00
 • Plats: City Konferenscenter, Klostergatan 23, Örebro
 • Föreläsare:
  Maria Tedsjö, regionchef TNG i Örebro hälsar välkommen
  Åsa Edman Källströmer, VD TNG – presenterar trender inom fördomsfri rekrytering
  Paula Lejonkula, mångfaldsutvecklare och jurist på Praktikum – bjuder på konkreta case och tips hur du kan undvika att diskriminera när du själv rekryterar.

Seminarierna är kostnadsfritt och riktar sig till TNG:s kunder, rekryterande chefer, HR-ansvariga och ledare. Antalet platser är begränsade och vi kommer bekräfta din anmälan och plats på seminariet.

Anmälan Örebro

Varmt välkomna!