TNG
Gör ett karriärbyte med hjälp av TNG och våra genvägar i karriären!

Genvägar i karriären med TNG

Dags för karriärbyte?

På TNG drivs vi av att se till människors potential. För oss är det självklart att man kan göra ett karriärbyte, skola om sig och testa nya saker under ett arbetsliv. Det är därför vi är initiativtagare till flera upskill- och arbetsmarknadsutbildningar, och ansvarar årligen för fördomsfri rekrytering till traineeprogram. Här kan du läsa mer om vad vi gör på TNG för att hjälpa dig få fart på karriären.  

Trainee- och karriärprogram

Som trainee blir du normalt erbjuden ett utbildningsprogram på ett eller två år, med marknadsmässig lön enligt avtal och en fast anställning efter programmets slut. Syftet är att skolas in i en ledande roll som chef, specialist eller liknande nyckelposition. Nedan hittar du de trainee- och karriärprogram som du kan söka via TNG.

Euromaint karriärprogram

TNG hjälper euromaint med deras karriärprogram och trainee

Till Euromaints karriärsprogram söker vi dig som vill få en unik möjlighet att under ett års tid arbeta i spännande projekt, prova på olika roller i företaget samt skapa dig ett stort nätverk. Vi rekryterar varje år 4 – 5 personer som får ett individuellt utformat program. Under programmet lära du känna företagets olika funktioner och strukturer samtidigt som du får följa en dedikerad mentor som sitter i företagets ledningsgrupp.

Du som har studerat logistik, maskinteknik, kvalitetsteknik eller industriell ekonomi på högskolenivå samt har några års arbetslivserfarenhet är extra välkommen med ansökan. Euromaint tillämpar individuell intagning och du kan löpande hitta annonser för karriärprogrammet hos oss på TNG. En av många möjligheter till genvägar i karriären.

LÄS MER OM EUROMAINTS KARRIÄRPROGRAM HÄR

SEB Trainee- och Tech-program

Deltagare på SEB traineeprogram. Sök till programmet 2020-2021 via TNG! SEB international trainee programme

SEB Internationellt traineeprogram 2020

SEB är ett stort globalt företag med många olika utvecklingsmöjligheter. Som trainee får du här en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finans- och banksektorn, liksom professionella utmaningar. Ansökan och intresseanmälan gör du direkt via TNG.

LÄS MER HÄR!

Deltagare på SEB Tech program. Sök till programmet 2020 via TNG!

SEB Tech Programme 2020

Som deltagare på SEB Tech Programme får du en unik möjlighet till ett snabbspår i karriären och djupgående förståelse för tech inom finans- och banksektorn, liksom professionella och personliga utmaningar. Ansökan och intresseanmälan gör du direkt via TNG.

LÄS MER HÄR!

DNB Internship 2020

Ett internship på DNB är lite grann som ett kortare traineeprogram. Rent praktiskt innebär det att du som student erbjuds ett sommarjobb utöver det vanliga på några av företagets mest intressanta avdelningar och lära dig mer inom Corporate Banking.

LÄS MER OM DNB:s INTERNSHIP HÄR

 

 

TNG Upskill: Accelerated learning och arbetsmarknadsutbildningar

TNG Upskill är vårt utbildningsverksamhet för sökande som vill vidareutbilda sig eller helt byta karriärinriktning. Här samarbetar vi med flera aktörer på arbetsmarknaden för att öka sannolikheten att du ska få jobb direkt eftersom genomförd utbildning. Nedan hittar du ett par exempel på vad vi genomfört.

Java4Women

Java4women är TNG:s och Arbetsförmedlingens unika accelerated learning program – i samarbete med Lexicon. Utbildningen riktar sig till kvinnor som är arbetssökande och vill bli programmerare och javautvecklare. Deltagarna studerar i tre månader med mål att aktivt bidra till en jämnare könsfördelning i IT-branschen. Minst 50% av kvinnorna utlovas jobb efter avslutad utbildning, antingen via direktrekrytering hos en av TNG:s kunder eller som konsult.

Vi har genomfört två utbildningsomgångar och över 75% av deltagarna fick jobb tämligen omgående efter genomförd utbildning.

LÄS MER OM JAVA4WOMEN

Fastighetsservice4women

Fastighetsservice4women är TNG:s, HSB:s och Arbetsförmedlingens accelerated learning program i samarbete med Yrkesakademin. Tillsammans arbetar vi för att öka jämställdheten i fastighetsbranschen genom att utbilda morgondagens kvinnliga fastighetsskötare. Under 40 veckor varvas teorilektioner på Yrkesakademin med mentorsledd praktik i fastigheter hos HSB.  Efter avslutad utbildning är deltagarna examinerade fastighetsskötare med god chans till anställning hos HSB eller utrekrytering via TNG.

LÄS MER HÄR!

Få fart på din karriär med TNG

På TNG är det din kompetens och potential som är i fokus. Vi stirrar oss inte blinda på din historik, ifall du har ”hål” i CV:t, din ålder eller ditt namn, om du gick på ett fint lärosäte eller inte vill jobba med det du utbildat dig till. Sök ett av våra lediga jobb och testa fördomsfri rekrytering.