TNG

Jobba på TNG

Bli en i vårt team på TNG!

TNG är den nya generationen rekryterings- och bemanningsföretag. Vi tänker och arbetar på nya sätt för att hjälpa våra kunder och kandidater. Vi tror på fördomsfri rekrytering och bemanning och sätter kompetens, potential och fakta i fokus framför magkänsla och fördomar. Vi växer organiskt och söker löpande medarbetare som vill jobba på TNG och delar vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt. Kort sagt – vi vill att du ska se bortom det uppenbara.

TNGs strävan att rekrytera fördomsfritt har bidragit till att allt fler kunder valt att börja jobba med oss. Det är jättespännande och vi växer – snabbt. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda kunder och medarbetare. En prioritering som skapat lönsamhet varje år sedan starten år 2004.

Vi har under året vunnit ett antal större avtal och letar efter dig som vill vara med och bidra till TNG:s utveckling framöver.


I vår strävan att rekrytera fördomsfritt, har vi vänt på hela rekryteringsprocessen och utmanar våra kunder att tänka bortom det uppenbara. Tillsammans rekryterar vi på kompetens och potential, inte magkänsla och förutfattade meningar, något som bidrar till  ökad mångfald i våra kunders organisationer. Helt enkelt – vi gör det som alla snackar om. Varje dag.

Vi får imponerande höga betyg av våra kunder. Vårt arbetssätt andas framtid och är utformat efter vår vision som lyder ”Genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad”.

Frågan du alltid velat ställa: ”What’s in it for me?”

Mycket tror vi. Men ett par av de viktigaste sakerna hittar du nedan:

  • En stark tydlig vision – Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
  • HR-branschens modernaste erbjudande – inom fördomsfri bemanning och rekrytering. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda kunder och medarbetare. En prioritering som skapat lönsamhet varje år sedan starten år 2004.
  • Enormt nöjda kunder och kollegor – Våra NPS-värden hos kunderna är höga, och våra egna medarbetare ger oss NPS-värdet 86.
  • En fantastiskt bra stämning i våra härliga lokaler runt om i landet.
  • Och härliga kollegor förstås som peppar och hjälper varandra mellan kontoren.

Tillsammans ser vi bortom fördomar och vet att detta gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Dessutom har vi kul – riktigt kul varje dag!

I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. Är du intresserad av att jobba på något av TNG:s kontor hittar du våra lediga tjänster här nedan.

Välkommen att jobba med oss på TNG!

 

Jobb just nu på TNG: