TNG

TNG Insights: Cybersecurity

Karriärinsikter och branschtips

Arbetar du med cybersecurity och vill hålla dig uppdaterad om de olika karriärmöjligheterna inom branschen? Med TNG Insights vill vi löpande bjuda dig på aktuell branschinformation och tips som kan hjälpa dig i din karriärutveckling. Oavsett om du just nu söker lediga jobb eller bara vill få kunskap och inspiration som kan stärka dig i din yrkesroll. 

Cybersecurity är idag viktigare än någonsin, då alla företag oavsett bransch behöver skydda sina tillgångar. Samtidigt som de tar tillvara på de fördelar som digitaliseringen för med sig. Därmed har du som arbetar inom cybersecurity goda möjligheter att utvecklas i din karriär. Enligt itsäkerhet.com har cybersecurity som industri ökat med mer än 20 gånger under det senaste årtiondet – och experter menar att utvecklingen ännu är i sin linda. Med andra ord är det mycket som händer i branschen. Här nedanför har vi därför samlat ett antal artiklar vi tror kan vara intressanta för dig. Trevlig läsning!

Karriär i höst: Tips och inspiration för dig inom cybersecurity

Vilka cybersecurity trender kommer vi se under 2020?

Cybersäkerhet är ett viktigt ämne för båda stora och små företag och organisationer i alla olika branscher. Du som arbetar inom cybersecurity har säkert sett listor från olika källor med de hetaste trenderna för 2019 och 2020. Och om du har läst noggrant så har du nog identifierat ett antal återkommande trender. På HashedOut, skriven av The SSL Store, kan du läsa mer om vilka säkerhetstrender vi kommer se under nästa decennium.

 

Läs Mer

3 hot som externa IT-leverantörer skapar

Idag är det vanligt för många företag att använda sig av externa IT-leverantörer för att hantera sina kritiska säkerhetslösningar. Även om outsourcing till leverantörer eller konsulter ökar effektiviteten, öppnar det också dörren till en värld av risker. På Securelink kan du läsa mer utförligt om vad du inom cybersäkerhet ska veta för att förebygga och förhindra risker.

Läs Mer

Förbättra cybersäkerheten i din organisation

En av de viktigaste delarna när det kommer till att skapa en säkrare IT-miljö på ett företag är att få med människorna på tåget! Många säkerhetsprojekt misslyckas eftersom man lägger för mycket fokus på tekniska lösningar men glömmer bort den mänskliga faktorn. Och om man inte förändrar hur människor agerar när det kommer till säkerhet, så spelar det ingen roll hur säkra de tekniska lösningarna är. På Knowit Blogs delar Emma Ryttare med sig av sina resultat från sitt examensarbete där hon har försökt besvara hur man kan förbättra säkerheten med hjälp av förändringsledning.

Läs Mer

Sök jobb rättvist och fördomsfritt

Rekryterarna på TNG fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb inom cybersecurity. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik. Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

jag vill veta mer