TNG

TNG Insights: HR Business Partner

Karriärinsikter och branschtips inom HR

Jobbar du inom personal som HR Business Partner? Med TNG Insights bjuder vi dig på löpande, aktuell branschinformation och tips inom rekrytering, HR och people management. Vi hoppas den hjälper dig och utvecklar din karriär! Oavsett om du just nu söker lediga jobb eller bara vill ha lite ny kunskap och inspiration.

Idag sker många förändringar inom HR-branschen. Funktionen blir allt viktigare, samtidigt som digitaliseringen ställer nya krav. Nya HR-Tech verktyg lanseras dagligen, nya metoder lanseras och det finns gott om möjligheter att utvecklas, fördjupa och bredda din kompetens för dig som arbetar som HR Business Partner. Här nedanför har vi samlat ett antal artiklar som vi tror kan vara av intresse för dig.

Karriär i höst: Tips och inspiration för dig inom HR

Företag kräver en ny slags HR

Starka krafter inom Future of Work förändrar hur vi lever och jobbar. Och du som arbetar inom HR kan nog hålla med om att det påverkar HR-branschen i många olika aspekter. HR-chefer och HR Business Partners måste därför se verkligheten i vitögat och leda deras team på ett agilt och hållbart sätt för att lycka i den digitala eran. Läs hela artikeln på Harvard Business Review.

 

Läs Mer

Hur du bör anpassar din HR-strategi för att lyckas i den digitala eran

Digitaliseringen tar ett allt större grepp om HR- och rekryteringsvärlden. Det innebär att nya HR-tech verktyg som ska underlätta det dagliga arbetet lanseras löpande. Det betyder att HR Business Partners enligt Gartner kommer att spendera 20% mer av sin tid på strategi och förändringsarbete.

 

Läs Mer

Rätt kvantitativa och kvalitativa mål för medarbetare och ledarskap

Strategisk HR är något de flesta organisationer är medvetna om att de måste arbeta aktivt med. Det är viktigt för att både försäkra sig om att medarbetare och ledarskap känner sig motiverade. Men också för att stärka konkurrensfördelar. Lär dig mer om strategisk HR och varför det är viktigt på Motivationens hemsida.

 

Läs Mer

Sök HR-jobb rättvist och fördomsfritt

Rekryterarna på TNG fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb inom HR. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik. Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

jag vill veta mer