TNG

TNG Insights: IT-support

Karriärinsikter och branschtips

I digitaliseringens anda blir du som arbetar inom IT-support en het kandidat på arbetsmarknaden. Och allt eftersom arbetsuppgifterna förändras i och med att ny teknik introduceras. Så fortsätter behovet av IT-kompetens fortsätter att öka på alla marknader. Vi på TNG IT Digital förstår att det kan vara utmanande. Speciellt att hålla koll på all ny teknisk utveckling och trender. Men samtidigt som du ska leverera service och SLA:er på topp! Med TNG Insights vill vill vi därför löpande dela aktuella tips och branschinformation som kan inspirera och hjälpa dig i din karriärutveckling! Läs vidare här nedanför.

Karriär i höst: Tips och inspiration för dig som inom IT-support

Är chatbotar framtidens IT-support? 

Vi är mitt i förändringens tider. Och det innebär att företag måste utvecklas snabbt för att hinna med. Vi har gått från mejl, telefon och realtidkonversationer, till chattfunktioner och automatisk teknologi via chatbots. Men hur kommer det påverka dig som jobbar in IT-support? Läs artikeln på FreshServiceBlog för att lära dig mer.

 

Läs Mer

Roliga (och sanna) historier från IT-support

Vad är det roligaste du upplevt när du försökt hjälpa en kund med deras IT-problem? I den här artikeln av Spiceworks Community får du läsa 16 roliga och ganska dräpliga historier om personer som ringt in till helpdesk, berättade av IT proffs. Känner du kanske igen dig?

 

Läs Mer

Hur håller man motivationen uppe i höstmörkret?

Det är många som känner sig trötta, nere och har låg energi under denna årstid. Det kan vara svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Och att hitta motivationen till att jobba. Det är mörkt när du går till jobbet, och mörkt när du går hem. På Ingenjörsjobb.se kan du läsa hela artikeln för att få tips och knep för att hålla motivationen uppe ändra fram till julledigheten.

 

Läs Mer

Sök jobb fördomsfritt på TNG

Rekryterarna på TNG fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb inom IT-support. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik. Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

jag vill veta mer