TNG

TNG Insights: IT-support

Karriärinsikter och branschtips

I digitaliseringens anda blir du som arbetar inom IT-support en het kandidat på arbetsmarknaden. Och allt eftersom arbetsuppgifterna förändras i och med att ny teknik introduceras. Så fortsätter behovet av IT-kompetens fortsätter att öka på alla marknader.

Vi på TNG IT Digital förstår att allt detta kan vara utmanande. Speciellt att hålla koll på all ny teknisk utveckling och trender. Men samtidigt som du ska leverera service och SLA:er på topp. Med TNG Insights vill vill vi därför löpande dela aktuella tips och branschinformation som kan inspirera och hjälpa dig i din karriärutveckling. Läs vidare här nedanför!

Karriär: Tips och inspiration för dig inom IT-support

9 sätt teknologi kommer påverka framtiden för IT-supportavdelningen

Blockchain, videokommunikation i realtid och chatbotar som avlastar snarare än ersätter IT-supportavdelningar för att kunna erbjuda service i toppklass, dygnet runt. Det är 3 av de 9 trender Hubspot listar som kommer påverka IT-supportavdelningar och kundsupport generellt i den närmaste framtiden. Klicka dig vidare för att läsa hela artikeln!

 

Läs Mer

Tips på vidareutbildning för dig som supporttekniker

Funderar du på vilka möjligheter till vidareutbildning och karriärutveckling det finns för dig som IT-supporttekniker? Utbildningsajten utbildning.se guidar dig och ger förslag på kurser du kan gå parallellt med ditt arbete, hur du lyfter frågan om kompetensutveckling till din chef samt vilka framtidsutsikter det finns inom branschen.

 

Läs Mer

Chefens vanligaste argument för att hålla nere din lön – och hur du slår hål på dem

Börjar det närma sig tiden för löneförhandling? Kanske går du runt och funderar på vad du ska säga för att få din chef att förstå vilken värdefull resurs du är för företaget, utan att för den sakens skull framstå som gnällig eller girig? I den här artiklen bjuder Metrojobbs karriärcoach på tips för hur du kan sticka håll på vanliga argument från chefer när du löneförhandlar.

 

Läs Mer

Sök jobb fördomsfritt på TNG

Rekryterarna på TNG fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb inom IT-support. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik. Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

jag vill veta mer