TNG

Tech Insights: Supply Chain

Karriärinsikter och branschtips

Arbetar du inom Supply Chain? Vi på TNG Tech förstår att det kan vara utmanande att hålla koll på all ny teknisk utveckling och trender inom branschen. Därför vill vi med TNG Tech Insights löpande dela med oss av aktuella tips och branschinformation som kan inspirera och hjälpa dig i din karriärutveckling! Oavsett var i din karriär du just nu befinner dig.

I digitaliseringens anda är du som arbetar inom Supply Chain Management en het kandidat på arbetsmarknaden. Och behovet av teknisk kompetens fortsätter att öka på alla markander, samtidigt som de ständiga förändringarna inom branschen gör att du har goda möjligheter att utvecklas. Här hoppas vi att TNG Tech Insights kan hjälpa dig på vägen. Läs vidare här nedanför!

Karriär i höst: Tips och inspiration för dig inom inköp

Hur kommer Supply Chain se ut om 30 år?

Den digitala utvecklingen har lett oss in i ett nytt paradigm, där tekniken är i fokus och automatiserad intelligens snart är möjlig. Och inom en inte allt för lång framtid kommer du nås av Supply Chain as a Service (SCaaS) och Space Age Supply Chain Skill Development. Spännande utveckling som ger oss oändliga möjligheter att både bygga och styra framtidens logistikkedja. Sajten SupplyChainGameChanger har trendspanat och för dig som vill lära dig mer om automatiserad intelligens så klicka dig vidare här för en utförlig artikel på engelska.

Läs Mer

Maxa lugnet innan alla är tillbaka på jobbet

Det är lätt att bli rastlös under semestertider när tempot är lågt och kollegorna är lediga. Och istället för att utnyttja tiden så kan det lugna tempot skapa ytterligare stress. Men det finns sätt att hantera den krypande känslan om man lär sig att prioritera sin tid rätt. I den här artikeln från NyTeknik ger Elizabeth Grace Saunders, expert i tidshantering, tips på hur du kan få mer gjort, bygga nya relationer och utveckla dig innan hösten kommer.

Läs Mer

Högre efterfrågan på leverantörer som tar etiskt ansvar och satsar på mångfald och hållbarhet

Dagens konsumenter ställer allt högre krav på transparens och de vill veta hur företag hanterar mångfald, hållbarhet och etiskt ansvar innan de investerar tid och pengar i en produkt eller tjänst. För att möta kundernas höga krav behöver företag ta sitt corporate social responsibility (CSR) för att behålla kunder. Detta innebär att de bör minska avfall och utsläpp, arbeta med högre effektivitet och använda sig av diversifierade leverantörer, allt enligt nyligen publicerad research i en artikel från Michigan State University.

Läs Mer

Sök jobb med fokus på din kompetens

Rekryterarna på TNG Tech fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb inom inköp och logistik. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik. Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

JAG VILL VETA MER!