TNG

Tech Insights: Supply Chain

Karriärinsikter och branschtips

Arbetar du inom Supply Chain? Vi på TNG Tech förstår att det kan vara utmanande att hålla koll på all ny teknisk utveckling och trender inom branschen. Därför vill vi med TNG Tech Insights löpande dela med oss av aktuella tips och branschinformation. Som vi hoppas kan inspirera och hjälpa dig i din karriärutveckling! Oavsett var i din karriär du just nu befinner dig.

I digitaliseringens anda är du som arbetar inom Supply Chain Management en het kandidat på arbetsmarknaden. Och behovet av teknisk kompetens fortsätter att öka på alla marknader. Samtidigt som förändringen inom branschen gör att du har goda möjligheter att utvecklas. Här hoppas vi att TNG Tech Insights kan hjälpa dig på vägen. Läs vidare här nedanför!

Karriär i höst: Tips och inspiration för dig inom inköp

Hitta motivationen i höstmörkret

Det är många som känner sig trötta, nere och har låg energi under den här årstiden. Det kan vara svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen och att sen hitta motivationen till att jobba. Det är mörkt och ruggigt när du går till jobbet, och mörkt och ruggigt när du går hem. Men med några enkla medel kan du trigga igång motivationen igen! Läs hela artikeln och bli inspirerar på Ingenjörsjobb.se.

Läs Mer

Ny teknik höjer ribban för logistikchefer

Vi går nu in i Industry 4.0 vilket både förändrar processer och produktion men kanske framförallt hur logistikchefer arbetar. Experter säger att detta paradigmskifte kommer påverka alla delar av supply chain. Men vad innebär det egentligen? För dig inom logistik och inköp betyder det att robotar och att the internet och things (IoT) blir allt vanligare. Och det har du säkert hört mer än en gång, men alltid bra att fräscha upp kunskapen. Lär dig mer om förändringen i artikeln på Supply Chain Dive.

Läs Mer

Smarta tillverkningstrender under 2019

För att lyckas i Industry 4.0 måste tillverkare göra fem saker. Identifiera företagets kritiska behov, ha tydliga mål, investera i ny teknik, bygga förmågor och anpassa processer och företagskultur för att förbli relevanta både för kunder men framförallt för medarbetare. Läs mer om de hetaste tillverkningstrenderna och hur de påverkar dig inom inköp på Trunovate:s hemsida.

Läs Mer

Sök jobb med fokus på din kompetens

Rekryterarna på TNG Tech fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb inom inköp och logistik. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik. Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

JAG VILL VETA MER!