TNG
Därför ska du som chef inte missa Unbiased Day 2022.

Chef? 5 anledningar till att du ska anmäla dig till Unbiased Day 2022

Missa inte årets stora trendevent inom fördomsfri rekrytering

Årets stora trendevent inom fördomsfri rekrytering – riktat till dig som är chef eller jobbar inom HR – närmar sig med stormsteg. Du har väl anmält dig?
Om inte. Här är 5 starka anledningar till varför du ska trycka på ”Anmäl dig”-knappen redan idag!

Unbiased Day är ett kostnadsfritt digitalt liveevent som TNG arrangerar tillsammans med vårt dotterbolag Ada Digital. Årets upplaga äger rum torsdagen den 28 april mellan kl. 8.15 och 11.30. Då bjuder vi på ett fullmatat program med inspirerande föreläsningar och självklart de hetaste snackisarna i branschen. Allt med fokus på dig som har en ledande befattning, jobbar inom eller studerar HR.

Anmäl dig här!

5 anledningar till att du inte får missa Unbiased Day

  1. Trenderna. Vad snackas det om i branschen just nu? Både i Sverige och internationellt? Svaret får du i våra trendspaningar där vi i tre fullmatade segment presenterar senaste nytt inom fördomsfri rekrytering, mångfald, inkludering, ledarskap och Future of Work. Inspiration från hela världen att ta med till din organisation!
  2. Talarna. Årets fyra externa talare ger en spännande mix av inspiration till dig som företagsledare eller HR-specialist. Vi kan stolt presentera Hung Lee, grundare och redaktör av det branschledande nyhetsbrevet Recruiting Brainfood som varje vecka förser tusentals branschkollegor med HR-inspo. Vi har Kim Swing, HR-direktören som leder det spännande mångfaldsarbetet inom Ahlsell. Du möter också Urban Björn som utbildat tusentals ledare inom inkluderande ledarskap. Och sist men inte minst Lovette Jallow. Juristen, föreläsaren och författaren som inte är räds att prata om känsliga frågor kring normer, rasism och inkludering på arbetsplatser.
  3. Best practise-tipsen. Självklart vill vi att du som chef eller HR-specialist ska få med dig nya insikter som du genast kan börja applicera i praktiken. Därför har vi kryddat eventet med en mängd handfasta råd. Allt från hur du skapar ett attraktivt employer brand som lockar de bästa kandidaterna till hur du blir en mer inkluderande ledare, främjar mångfald och bygger innovativa och lönsamma team.
  4. Perspektiven. Det är inte för inte som årets genomgående tema för Unbiased Day stavas: New perspectives. Något vi på TNG och Ada Digital är övertygade om är viktigare nu än någonsin för att lyckas med rekrytering och kompetensförsörjning 2022 och framåt, med de utmaningar vi står inför på arbetsmarknaden. Så vi hoppas kunna inspirera även dig.
  5. Forskningen. Du får även ta del av konkret data och statistik från den senaste forskningen inom rekrytering och HR. Viktig kunskap som du kan dela med dig av till kollegor och överordnade i ert utvecklingsarbete framåt.

Vad väntar du på? Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig här!

Rekommenderat för dig