TNG
Sök lediga jobb hos Orange Cyberdefense via TNG. Jobb inom IT-säkerhet i Sverige.

Lediga jobb på Orange Cyberdefense via TNG

Jobba på Orange Cyberdefense

Vi på TNG rekryterar löpande för Orange Cyberdefense, tidigare kallat SecureLink och numera Europas största leverantör av säkerhetstjänster, forskning och information inom cyberhot. Här hittar du lediga jobb inom cyber defense och IT-säkerhet runt om i Sverige.

Orange Cyberdefense logotype hos TNG - hitta lediga jobb inom IT-säkerhet

TNG är Orange Cyberdefense rekryteringspartner och vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Det innebär att alla sökande behandlas lika och att vi låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Istället är det din potential och kompetens som står i fokus. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb på Orange Cyberdefense just nu

Tyvärr. Vi har inga lediga jobb på det här området just nu.

Men vi har många andra spännande jobb du kan söka hos oss på TNG! Fördomsfritt – så klart!

Se alla lediga jobb

Exempel på jobb hos Orange Cyberdefense via TNG

Om du söker en karriär inom IT-säkerhet och vill motverka säkerhetshot samt jobba för ett säkrare digitalt samhälle, så kan du hitta ett ledigt jobb hos Orange Cyberdefense via TNG. Genom åren har vi bland annat rekryterat och tillsatt konsulter till Orange Cyberdefense och SecureLink för jobb som:

  • Vulnerability Management Specialist
  • Service Delivery Manager
  • SIEM Specialist
  • Technical Project Leader
  • Infrastrukturspecialist
  • SecOps specialist
  • Security Analyst
  • Account Manager
  • Technical Writer
  • Nätverkstekniker

Om Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) är Orange groups enhet för cybersäkerhet. Vi sköter säkerhetshantering, hotdetektering och motåtgärder åt organisationer världen över. Som Europas mest använda säkerhetsleverantör arbetar vi för att skydda friheten och bygga ett säkrare digitalt samhälle.

Vi är en säkerhetsleverantör som genom att efterforska och samla in uppgifter om hot erbjuder oöverträffad information om aktuella och kommande hot. Med över 25 års erfarenhet av informationssäkerhet, över 250 forskare och analytiker, 16 SOC fördelade över hela världen och försäljnings- och servicesupport i 160 länder, kan vi ge globalt skydd med lokal expertis och stödja våra kunder under hela hotlivscykeln.

Läs mer om Orange Cyberdefense på hemsidan

Andra lediga jobb hos TNG

Vi rekryterar just nu