TNG

Lediga jobb på SecureLink via TNG

Jobba på SecureLink

Vi på TNG rekryterar löpande för SecureLink, och här hittar du lediga jobb runt om i Sverige.

Här kommer vi att lägga upp nya tjänster kontinuerligt, och förhoppningsvis hittar du något som passar just dig! Det kommer att finnas många spännande utmaningar inom IT-säkerhet och digital utveckling över hela Sverige.

TNG är SecureLinks rekryteringspartner och vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Det innebär att alla sökande behandlas lika och att vi låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Istället är det din potential och kompetens som står i fokus. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb på SecureLink just nu

Om SecureLink

Jobba med oss på SecureLink och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa idéer. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business”.