TNG

10 administratörer till uppdrag på bank, Stockholm

Vill du få in en fot på en storbank i Stockholm? Är du intresserad av finans och administration? Ansök idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sinisa Strbac
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Vill du få in en fot på en storbank i Stockholm? Är du intresserad av finans och administration? Ansök idag!

Vill du komma in på området bank och finans? Har du tidigare jobbat administrativt och med informationsbearbetning? Nu söker vi dig som vill utvecklas i en spännande roll inom konkurshantering på en av Sveriges största banker. Låter det intressant? Läs mer och sök direkt i annonsen, redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du en fantastisk möjlighet att komma in på bank och lära dig mer om det finansiella området. Du kommer att arbeta i ett härligt team i en viktig del av organisationen för att säkerställa och inhämta information som saknas.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer dagligen att arbeta med administration och datainsamling och rollen innefattar arbetsuppgifter som:

  • informationsinhämtning från olika källor, både digitala och fysiska
  • registrering av uppgifter
  • utredande
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i härligt team på bankens kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du kommer i början av anställningen få en introduktion till arbetssätten och arbetsplatsen för att på bästa sätt komma in i arbetet.

Uppdraget är tänkt att starta senast 23/7, på heltid och pågå till minst sista januari 2019.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en administrativ ådra. Du behöver vara ha integritet och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och självständig. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom administration, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Det är viktigt att du både skriver och talar svenska då du kommer att kommunicera både internt och externt samt hantera administration och dokument på svenska.

Då vi söker flera medarbetare för detta uppdrag vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad inom ekonomi eller liknande, dig som har några års erfarenhet samt med dig som har flera års erfarenhet inom angränsande områden. Gymnasiekompetens är ett krav.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-09
Sinisa Strbac
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig