TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Account Manager till SecureLink

Intresserad av att jobba som säljare för region syd på Europas ledande företag inom Cyber Security? Här är tjänsten för dig!

Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-02-13
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Gym på kontoret Gym på kontoret
Johanna Gustafsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Intresserad av att jobba som säljare för region syd på Europas ledande företag inom Cyber Security? Här är tjänsten för dig!

Brinner du för försäljning, relationsbyggande och har ett stort tekniskt intresse? Nu söker vi en Account Manager till region syd som sträcker sig upp till Halmstad, Växjö och Oskarshamn. Här är möjligheten för dig som trivs i en snabbt växande bransch och motiveras av att möta kunder. Du får stor frihet och ett regionalt ansvar, men har samtidigt ett stöttande team bakom dig.

Vill du arbeta inom ett specialistföretag där ni alla delar samma passion för Cyber Security? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink tycker vi att det är viktigt att man får möjlighet till både professionell- och personlig utveckling. Vi lever i en konstant föränderlig värld som präglas av snabba beslut, högt tempo och innovation. På SecureLink känner vi en innerlig respekt och tillit till varandra, vår profession och till våra kunder och skapar varje dag värde i det arbete vi gemensamt bedriver.

Som anställd på SecureLink erbjuds du ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter, tillgång till gym, bidrag till friskvård och tjänstebil.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager kommer du att arbeta i SecureLinks försäljningsorganisation tillsammans med 5 säljare, 2 innesäljare och 2 pre-sales kollegor.

Ditt ansvar kommer framförallt att vara:

  • Att identifiera och skapa nya kundrelationer och affärer, men också bygga vidare på befintliga relationer och skapa ett förtroende.
  • Informera, utbilda och lyfta kundens kunskap inom SecureLinks säkerhetslösningar
  • Vara engagerad i regionala kundaktiviteter för att främja relationerna till dina kunder 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Securelinks huvudkontor ligger i moderna lokaler i Malmö, där det även finns tillgång till gym och givetvis många kompetenta kollegor som gärna delar sina kunskaper. Det finns även möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan. På Securelink är öppenhet, ärlighet, samarbete och integritet viktigt och utvecklingsmöjligheterna är stora. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och drivs av att möta människor och lösa deras behov. Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. För att trivas och prestera hos oss tror vi att du gärna tar initiativ och ansvar samtidigt som det är naturligt för dig att jobba i team. 

För den här tjänsten ser vi att du har:

  • Erfarenhet av försäljning, gärna inom en närliggande bransch. 
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Utbildning inom ekonomi (meriterande om den är eftergymnasial)
  • Körkort
  • Goda kunskaper i MS Office

 Har du erfarenhet av Sales force är det meriterande.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SecureLink
Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-13
Johanna Gustafsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet


Stenbärsgatan 6, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig