TNG
Teknisk administratör till EuroMaint Rail

Teknisk administratör till EuroMaint Rail

Vill du anta en nyckelroll i ett företag som expanderar? EuroMaint Rail söker en teknisk administratör till Nässjö.

Trivs du med att ha många utmaningar igång samtidigt och vara den som fångar upp saker och ger god service? Då har du ett ypperligt tillfälle att bli en del av detta spännande projekt hos EuroMaint Rail.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en viktig del i processen att tillsammans med dina kollegor säkerställa tågens underhåll och garantiärenden. Du kommer supportera chefer med allt ifrån månadsrapporter till dokumentation av den dagliga driften och kommer få en rolig och varierande roll. Du får stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera din dag dag och blir en del av ett företag som expanderar och erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Ny Teknik
Ny Teknik
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde sker i Juni 2024. 
Vi önskar få din ansökan på engelska då du kommer att rapportera till en engelsktalande chef.

Våra förväntningar

Lär känna EuroMaint Rail AB – din framtida arbetsgivare

Euromaint är marknadsledande inom tågunderhåll i Sverige. Våra kvalificerade tekniska tjänster ser till att våra kunders fordonsflottor rullar och fungerar på bästa sätt. Utöver underhålls- och ombyggnadstjänster erbjuder vi reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt vissa infrastrukturarbeten. Vi har 20 verkstäder utspridda över hela landet, från Luleå i norr till Malmö i söder, plus två i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och cirka 1 000 medarbetare (2022). Sedan 2019 ägs Euromaint av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF. Vill du veta mer om oss? Besök www.euromaint.se.

Avstånd till arbetsplatsen

Lokstallarna 1 Nässjö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

EuroMaint Rail AB

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • EuroMaint Rail AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula Claesson


EuroMaint Rail AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-11-30