TNG

Administratör för sommarjobb i Göteborg!

Har du ett sinne för struktur och ordning? I Göteborg söker vi dig som är administratör för kommande uppdrag hos våra kunder!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ellen Björck
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ellen Björck

0762137255

Har du ett sinne för struktur och ordning? I Göteborg söker vi dig som är administratör för kommande uppdrag hos våra kunder!

Vi söker dig som vill arbeta med administrativa uppgifter för kommande uppdrag i Göteborg, både inför sommaren men även längre fram. Vi söker dig som är duktigt på att skapa ordning och vill bidra med struktur i en organisation. Vi ser gärna att du i ansökan anger vilken typ av administrativt arbete som passar dig och varför - är du pedagogisk eller har ett tekniskt intresse? Berätta för oss!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete inom administration på en ny spännande arbetsplats. Du kanske lockas av möjligheten att arbeta inom både företag och i branscher du aldrig tidigare varit i kontakt med?  Vill du bidra med din kunskap och kompetens till struktur, rutiner och service på ett av våra kundföretag?

Som konsult hos TNG finns det möjlighet att arbeta i spännande företag och branscher, med varierande svårighetsgrad på tjänster inom administration, varför vi gärna ser din ansökan för att kunna matcha dig mot kommande uppdrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Hos våra kunder kan arbetsuppgifterna variera, varför du kommer att få mer detaljerade uppgifter om uppdraget vid kontakten med oss, arbetsuppgifter i en administrativ roll kan t ex vara:

  • Ankomstregistrering
  • Arkivering och dokumentation
  • Avtalsadministration
  • Transportbokning
  • Intern support
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Driver du eget som konsult kan vi hjälpa dig att hitta nya uppdrag, både interimsuppdrag och längre konsultuppdrag. Vi söker även dig som är intresserad av en tillsvidareanställning hos en av våra kunder.

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta att utvecklas inom området.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-26
Ellen Björck
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ellen Björck

0762137255

Räkna ut avståndet till jobbet


Östra Hamngatan, 16


map

Andra jobb som kanske passar dig