TNG

Administratör inom Fraud till Nordea i Stockholm

Vi söker 3 st administratörer till Nordeas Fraud Specialist team som jobbar för att förhindra ekonomisk brottslighet. Sök idag!

Uppdragsgivare Nordea
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Vi söker 3 st administratörer till Nordeas Fraud Specialist team som jobbar för att förhindra ekonomisk brottslighet. Sök idag!

Tycker du om att jobba administrativt och vill få en inblick i bankens kärna? Gillar du att jobba i en roll där du får vara noggrann och strukturerad? Tycker du att ekonomisk brottslighet är spännande? Vi söker nu ytterligare tre ansvarsfulla och ambitiösa personer som har ett stort intresse för service och administration till Nordea i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Fraud Specialist kommer du att vara en del av ett team där du får möjlighet att arbeta med spännande och stimulerande arbetsuppgifter. Administration och service står i fokus och du blir en del i arbetet att förebygga bland annat ekonomisk brottslighet på Nordea. Inledningsvis får du en introduktionsutbildning i systemen och i arbetssättet för att snabbt komma igång med arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen arbetar du för att förhindra ekonomisk brottslighet vilket innebär:

  • Granska och övervaka kontotransaktioner
  • Utredningsarbete kopplat till kontobedrägeri
  • Administrering av bedrägeriärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start omgående och du arbetar vanliga kontorstider. Uppdraget beräknas pågå fram till årsskiftet. Teamet består i dagsläget av 20 medarbetare och du får inledningsvis en introduktion i systemen och arbetssättet. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Kungsholmen med goda kommunikationsmedel.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du är du noggrann och analytisk.

Vi tror att du har erfarenhet inom något servicerelaterat område alternativt administration, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har goda systemkunskaper samt vana av officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.

Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera och selektera relevant material i utredningarna.

Nordea

Nordea

Nordeas vision är att vara en stor europeisk bank, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. Vi gör det möjligt för våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda ett brett utbud av produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring. Nordea har cirka 11 miljoner kunder, cirka 800 kontor och är bland de tio största bankerna i Europa när det gäller det totala börsvärdet. Nordeaaktien är noterad på NASDAQ OMX Nordiska Börs i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Nordea
Uppdragsgivare Nordea
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-29
Amanda Karlsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Lindhagensgatan 112, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig