TNG

Administratör inom penningtvätt (AML)

Intresserad av att jobba inom AML och compliance inom finans? Vi söker tre administratörer med intresse för ekonomi och juridik.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-27
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Intresserad av att jobba inom AML och compliance inom finans? Vi söker tre administratörer med intresse för ekonomi och juridik.

Just nu söker vi tre analytiska administratörer till compliance-teamet på ett finansbolag i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på ungefär tre månader som startar så snart som möjligt - perfekt för dig som har nyligen avslutade studier inom ekonomi, finans, juridik eller liknande och vill lära dig mer om AML och compliance. Det passar såklart dig som av någon annan anledning vill ha ett kortare uppdrag och lära dig mer inom området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML-administratör kommer du att jobba i ett finansbolags penningtvättssystem och stötta under en arbetstopp under våren. Du erbjuds att komma in på ett stort finansbolag och lära dig mer om frågor kopplade till AML och compliance. Det finns även en chans att på sikt jobba deltid, parallellt med studier eller din huvudsakliga sysselsättning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML-administratör kommer du att vara en viktig resurs i arbetet med compliance och penningvätt. Detta är en administrativ och till viss del analytisk roll där du i korta drag kommer att: 

  • gå igenom/screena bolagets kunder
  • verifiera information och göra kortare analyser/utredningar av data som verkar felaktig
  • säkerställa att information om kunder är korrekta i företagets AML-system
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett kortare konsultuppdrag via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult via oss ute hos vår kund som är ett stort finansbolag i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och kommer att pågå i ungefär tre månader. Uppdraget kan bli längre än så, beroende på hur datamängden utvecklar sig. Det finns möjlighet att fortsätta som deltid, beroende på hur företagets behov ser ut. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill lära dig mer om AML, compliance och har ett intresse för administrativt arbete inom bank och finans. 

Det är bra om du:

  • Studerar eller har studerat ekonomi, juridik eller inom annat relevant område (statsvetenskap, statistik, internationella relationer)
  • Har viss erfarenhet av administrativt arbete 
  • Är självgående och trivs med eget ansvar 
  • Har kunskaper i engelska och svenska 
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-27
Julia Wengse
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map

Andra jobb som kanske passar dig