Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef

Administratör till framtida uppdrag

Söker du efter nya utmaningar inom administration? Vi på TNG söker efter ambitiösa personer för framtida uppdrag i Stockholm inom administration.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-10

Frågor om jobbet

Josefine Neurath
Kontakta din rekryterare

Josefine Neurath

0731536174

Söker du efter nya utmaningar inom administration? Vi på TNG söker efter ambitiösa personer för framtida uppdrag i Stockholm inom administration.

Letar du i dagsläget efter nya utmaningar och tycker du att det är extra kul med administration? För framtida uppdrag söker nu TNG administratörer med blandad erfarenhet. Våra kunder återfinns inom en mängd olika branscher och vi söker därmed personer med varierande bakgrunder och intressen för dessa kommande tjänster.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag och med administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsbeskrivningen kan variera beroende på uppdrag, företag och bransch men kan exempelvis innefatta:

  • Ankomstregistrering
  • Arkivering
  • Registrering av kontrakt
  • Avtal
  • Andra administrativa uppgifter

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Hur uppdragen är utformade varierar och beror helt på våra kunders behov. I många fall tillsätts våra uppdrag snabbt och ingår i vår bemanningsverksamhet. Det innebär att du blir anställd av TNG och arbetar ute hos någon av våra spännande kunder. I vissa fall leder uppdraget till rekrytering och du blir då anställd hos vår uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Vi söker dig som är serviceminded, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du har tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-10

Frågor om jobbet

Josefine Neurath
Kontakta din rekryterare

Josefine Neurath

0731536174

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden