TNG

Administratör till storbank i Stockholm

Vi söker 5 nya medarbetare till en av Sveriges storbanker som ska jobba med administration inom konkurshantering. Sök idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Vi söker 5 nya medarbetare till en av Sveriges storbanker som ska jobba med administration inom konkurshantering. Sök idag!

Tycker du om att jobba med administration? Vill du fördjupa dina kunskaper inom bank och finans? Gillar du analys, data och struktur? Perfekt! Nu söker vi 5 stycken administratörer till ett projekt inom konkurshantering till en av Sveriges storbanker i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör i denna roll får du möjligheten att ta dig an ett nytt område på banken där du får chansen att utveckla dina kunskaper. Du kommer även få vara del av en inbjudande organisation som värdesätter sina medarbetare och dess kompetensutveckling på sikt. Vidare kommer du vara del av ett härligt team, som alla jobbar mot samma mål i detta projekt. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att handla främst om insamling av data från diverse digitala källor, som därefter ska analyseras och sammanställas i rapporter enligt givna riktlinjer och direktiv.

Då uppdraget medför viss sekretess får du självklart veta mer vid kontakt med oss på TNG.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i härligt team på bankens kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du kommer i början av anställningen få en introduktion till arbetssätten och arbetsplatsen för att på bästa sätt komma in i arbetet.

Uppdraget är tänkt att starta senast omgående, på heltid och pågå till minst sista januari 2019.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har en examen inom ex. ekonomi, juridik eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom BackOffice eller något servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst eller liknande. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och stresstålig. Det är viktigt att du både skriver och talar svenska då du kommer att kommunicera både internt och externt samt hantera administration och dokument på svenska.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-05
Amanda Karlsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig