TNG

Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Erfaren logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-28
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flextid Flextid
Eva Sahlin
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Erfaren logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Till enheten Affärsutveckling, som tillhör vår Finansavdelning, söker vi nu Affärsutvecklare som kommer projektleda arbetet med att designa och implementera lönsamma, effektiva och hållbara lösningar för nya affärer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har ett mycket nära samarbete med försäljningsavdelningen i kontakten med våra kunder och du driver det interna arbetet inom Green Cargo tillsammans med kollegor inom främst planeringsavdelningen men också från andra avdelningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Att leda arbetet för framtagande av logistiklösningar, för nya och befintliga affärer, genom att designa, resurssäkra och kalkylera i nära samarbete med övriga avdelningar inom Green Cargo.
  • Att etablera och projektleda ett team för att utveckla designen av logistiklösningen samt de administrativa tjänsterna i lösningen.
  • Att projektleda implementering av nya och befintliga affärer samt likväl säkra kommunikation och överlämning till linjen.
  • Säkerställa att logistiklösningarna är resurseffektiva, lönsamma, genomförbara och förankrade i organisationen.
  • Kostnadskalkylering av produktionsupplägg för kundförfrågningar.
  • Att bedöma nätverkseffekter och resursutnyttjande i nya produktionslösningar, såväl säkrandet av resurser ex lok, vagnar, personal för framtida affärer.
  • Analysera och översätta kundens behov till vår verksamhet och kommunicera dessa behov inom Green Cargo.
  • Delta i och/eller leda kundmöten och hålla presentationer, internt och externt, av framtagen logistiklösning och dess möjligheter och alternativ.
  • Bidra i kundrelationen samt vara kompetensstöd i förhandling gällande logistiklösning.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inom Affärsutveckling finns en gedigen logistikkompetens samt skarp analysförmåga, men en central del i vårt arbete är att också ta tillvara på och sammankoppla den stora detaljkunskap som finns inom Green Cargo för att kunna nå ett så förstklassigt resultat som möjligt. Tillsammans skapar vi effektiva, lönsamma och genomförbara lösningar för befintliga och potentiella affärer som möter våra kunders behov.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har högskoleexamen eller motsvarande inom logistik eller ekonomi och minst två års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt, gärna från transport- och logistikbranschen. 

Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Green Cargo

Green Cargo

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet. Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Rätt gods på rätt plats vid rätt tillfälle i rätt skick - trygga transporter för kunden till minsta möjliga kostnad för miljön. Vi är 2000 medarbetare inom olika yrken och skiftande tjänster. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling är stor, vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Green Cargo
Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-28
Eva Sahlin
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Kraftvärmegatan 2, Hallsberg


map

Andra jobb som kanske passar dig