Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Frukost Frukost

Ahlsell söker Butikschef till Kungsbacka!

Arbetar du idag med ledarskap och försäljning? Ahlsell söker Butikschef till Kungsbacka, kan det vara din nästa utmaning?

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Sarah Björklund
Kontakta din rekryterare

Sarah Björklund

0709-707216

Arbetar du idag med ledarskap och försäljning? Ahlsell söker Butikschef till Kungsbacka, kan det vara din nästa utmaning?

Drivs du av ledarskap och försäljning? Trivs du med att leverera service i världsklass, arbeta med engagerade medarbetare och marknadens proffsigaste sortiment? Då väntar nästa utmaning på dig i Ahlsells butik i Kungsbacka. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Atmosfären är kamratlig, och du har som butikschef stora möjligheter att påverka och få utlopp för idéer i den anda som råder inom företaget. Till din hjälp har du ett engagerat team samt tillgång till den expertis som inne-och utesäljare besitter som utgår från enheten.

Det är det personliga handslaget som skiljer Ahlsell från mängden – och det erbjuder vi dig att vara en del av! Välkommen med din ansökan!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa kundservice samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Resultatansvar
  • Personalansvar
  • Budgetansvar

Dessutom förväntas du säkerställa att anläggningen i sin helhet sköts utifrån miljö och hälsa samt att den hålls representativ för såväl kunder som personal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som butikschef förväntas du agera som ett föredöme för din personal, du trivs ypperligt att vara operativ på golvet likväl som du håller ett strategiskt grepp om enheten, där du håller ordning och reda för att maximera kundupplevelsen.

Butiken har ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning där du förväntas coacha och entusiasmera dina medarbetare att göra det där lilla extra för kunderna.

VEM ÄR DU?

Du har en bakgrund inom fack - eller detaljhandeln samt erfarenhet från en ledande befattning där personal- och budget- & resultatansvar varit en betydande del. Ditt sinne för affärer och att sätta upp och nå mål är centralt och som person är du en naturlig ledare som entusiasmerar och coachar dina medarbetare till att göra det där lilla extra för era kunder.

Du bidrar med struktur och håller mycket god ordning på butiken och lager. Det gör du bland annat genom att själv arbeta aktivt i och med butiken, som varje dag ska speglas av inspiration och god ordning. Du brinner för att göra affärer och att leda samt utveckla andra människor.

Om Ahlsell

Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Vi kan därför erbjuda marknadens bredaste sortiment inom VVS, El, Ventilation, Isolering, Verktyg & Maskiner, Kyl, VA, Bygg och Personligt Skydd.
Vår affärsidé är att skapa effektiv handel med installationsprodukter, verktyg och maskiner för professionella användare. .
Vi omsätter cirka 25 miljarder SEK och 97 procent av intäkterna kommer från våra tre huvudmarknader Sverige, Norge och Finland med cirka 5000 medarbetare och över 200 butiker varav det i sverige finns dryga hundratalet butiker och säljkontor. Vi finns även i Danmark, Ryssland, Polen och Estland. Totalt i koncernen kan vi erbjuda 1000 000 produkter och tillsammans med våra tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Sarah Björklund
Kontakta din rekryterare

Sarah Björklund

0709-707216

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsbacka


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden