Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Ahlsell söker butikssäljare inom el till Partille!

Trivs du att arbeta med relationsorienterad försäljning med inriktning inom el? Ahlsell öppnar ny butik i Partille!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-10-11

Frågor om jobbet

Sarah Björklund
Kontakta din rekryterare

Sarah Björklund

0709-707216

Trivs du att arbeta med relationsorienterad försäljning med inriktning inom el? Ahlsell öppnar ny butik i Partille!

Till Ahlsells nya butik i Partille söker vi nu dig som trivs i en säljande roll inom el och elinstallation. I gengäld kan vi erbjuda en teamorienterad arbetsplats där stora utvecklingsmöjligheter finns!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Ahlsell är företaget med en kamratlig atmosfär och där möjligheterna att utveckla sin egna kompetens ses som en självklarhet. Du erbjuds att arbeta i en stor och expanderande organisation. Den nya butiken är på 1500 kvm och ligger i norra delen av Järnringens industriområde i Partille.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Butiksförsäljning inom samtliga områden
  • Plocka ihop ordrar 
  • Rådgivning till kunder
  • Godsmottagning
  • Uppackning av varor
  • Kassatjänst

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär också att ha övergripande koll på hur butiken ser ut, att skylta och följa upp kampanjer. Du har ett huvudsakligt ansvarsområde inom el men kommer att vara behjälplig inom alla segment, som är utöver el, VVS, Ventilation, Isolering, Kyl, VA, Bygg, Verktyg & Maskiner och Personlig skyddsutrustning.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden ligger förlagd vardagar mellan 7-16, beroende på schema. På plats finns kompetenta kollegor i ett mindre team med en närvarande och operativ Butikschef.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en bakgrund inom försäljning, gärna i butik. Du har en dokumenterad erfarenhet inom el och elinstallation. Meriterande med tidigare försäljning av installationsprodukter mot installatörer. Du bör ha stort intresse för byggbranschen.

Rollen som butikssäljare på Ahlsell innebär att du bygger upp samt förvaltar många kunders förtroende och att du trivs med att skapa långsiktiga relationer då många av våra kunder kommer till oss dagligen. Då det är en renodlad proffsbutik ställer det krav på ditt intresse för produkterna såväl som att du trivs med att ge service och guidning genom butiken.

Du trivs att arbeta teamorienterat och att supporta dina kollegor i allehanda förekommande butikssysslor. Är du dessutom resultatorienterad och har ett naturligt driv att göra affärer så är det här tjänsten för dig!

Om Ahlsell

Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Vi kan därför erbjuda marknadens bredaste sortiment inom VVS, El, Ventilation, Isolering, Verktyg & Maskiner, Kyl, VA, Bygg och Personligt Skydd.
Vår affärsidé är att skapa effektiv handel med installationsprodukter, verktyg och maskiner för professionella användare. .
Vi omsätter cirka 25 miljarder SEK och 97 procent av intäkterna kommer från våra tre huvudmarknader Sverige, Norge och Finland med cirka 5000 medarbetare och över 200 butiker varav det i sverige finns dryga hundratalet butiker och säljkontor. Vi finns även i Danmark, Ryssland, Polen och Estland. Totalt i koncernen kan vi erbjuda 1000 000 produkter och tillsammans med våra tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har Ahlsell valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-11

Frågor om jobbet

Sarah Björklund
Kontakta din rekryterare

Sarah Björklund

0709-707216

Räkna ut avståndet till jobbet


Järnringen, Partille


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden