TNG

Butikschef till Ahlsell i Falkenberg

Ahlsell söker en Butikschef till butiken i Falkenberg

Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-02-25
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Lovisa Wang-Larsen
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Ahlsell söker en Butikschef till butiken i Falkenberg

Butiken erbjuder 1100 kvadratmeter med det senaste produkterna inom el, bygg, VVS, rör & armatur, skyddskläder och elhandverktyg. Detta är en fantastisk chans att få utveckla en framgångsbutik och att få arbeta med försäljning, marknadsföring, konceptutveckling och ledarskap i branschens ledande bolag. Vi söker en erfaren och framgångsdriven ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, vår butik samt samarbetet med våra leverantörer och relationen till våra viktiga kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar! Ditt erbjudande till kund består av ett enormt stort och heltäckande utbud av produkter och lösningar. Vi på Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vill du bli en del av Sveriges största och bästa säljorganisation och är du redo för att driva en ny, stor, välrenommerad och framgångsrik butik?

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Butikschef på Ahlsell så är du övergripande ansvarig för butikens utveckling, marknadsföring, leverantörskontakter, säkerhet och lönsamhet, samt för 3 kunniga och driftiga butikssäljare.

I vardagen handlar din roll bland annat om att:

  • Coacha dina medarbetare
  • Se till att vi har rätt sortiment på hyllorna
  • Underhålla och utveckla våra leverantörssamarbeten
  • Ansvara för mässor som arrangeras för våra kunder och i samarbete med våra leverantörer
  • Se till att du och dina medarbetare ger kunder i Falkenberg med omnejd bästa tänkbara service
  • Samverka med övriga butikschefer inom region Syd
  • Registrera, analysera och rapportera försäljningssiffror
  • Leda och fördela arbetet så att butiken blir effektiv, säker och lönsam
  • Skapa och utveckla en säljkultur i världsklass
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i butiken i Falkenberg och du rapporterar till Regional Försäljningschef Butik Syd.
I samma lokaler sitter även 4 st inne- och utesäljare.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, marknadsföring och utveckling av varuhus / butik, samt lyckats skapa tillväxt och lönsamhet. Det är ett stort plus om du har en bakgrund från retail och erfarenhet av merchandise. Du är ansvarstagande, kommunikativ, positiv, kreativ, förtroendeingivande och i alla lägen ett föredöme. För att lyckas är det viktigt att du är tydlig, öppensinnad, samt gillar att samarbeta, ta ansvar och att arbeta resultatinriktat.
Du är en erfaren ledare med starkt renommé och självklart är det meriterande är om du har bransch- eller produktkunskap och för nära partnersamarbeten med leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, ditt ledarskap och de goda resultat du tidigare uppnått.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.
Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-25
Lovisa Wang-Larsen
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Placering

Höjdrodergatan 28

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig