TNG

Anbudscontroller / Bid controller till Keolis

Nu söker vi en anbudscontroller / bid controller för ett uppdrag till Keolis huvudkontor i Stockholm.

Uppdragsgivare Keolis Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-27
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Nu söker vi en anbudscontroller / bid controller för ett uppdrag till Keolis huvudkontor i Stockholm.

Är du driven och analytisk med ett sinne och intresse för affärsutveckling? Har du erfarenhet som business controller eller liknande och vill få chansen att utvecklas i en mer strategisk roll? Då kan det vara dig vi söker! Tillsammans med kollegor på Keolis levererar du vinnande anbud för kollektivtrafik i Sverige. Du får vara med och utveckla verksamheten samt skapa hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik i ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anbudscontroller har du en nyckelroll i anbudsarbetet och du kommer in i en bred roll med många olika kontaktytor på strategisk nivå i både den svenska och franska organisationen. Du arbetar med långsiktiga och komplexa projekt där du genom ditt arbete säkerställer att all indata finns för optimal kalkylering i syfte att bidra till lönsam tillväxt. Keolis är en organisation som präglas av respekt, ansvar, tillit och ett starkt individuellt engagemang. Det finns en stark gemenskapsanda där alla jobbar tillsammans för att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett engagerat team där du kan fortsätta utveckla dina kunskaper samtidigt som du bidrar till företagets framgång. 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer i rollen som anbudscontroller vara en del av ett team som arbetar gemensamt mot att bygga upp anbud och driver självständigt den finansiella analysen av anbudet. Du kommer vara med och bidra från start till mål i processen genom att ta fram indata, bygga modeller, analysera data och redovisa mot styrgrupp i den svenska organisationen. Som anbudscontroller är man även delaktig vid presentationen av anbudet i mandatprocessen för beslutsfattare i den franska organisationen. Du tillför spetskompetensen inom det finansiella till gruppen och du kommer huvudsakligen att:

  • ta fram relevant finansiellt beslutsunderlag
  • bearbeta och analysera stora mängder information
  • beräkna risker och kvalitetssäkra de finansiella delarna av anbuden
  • planera, förbereda och genomföra presentation av anbuden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det är intensiva arbetstoppar under delar av perioderna då anbuden arbetas fram vilket kräver ett driv och engagemang för att färdigställa anbudet på utsatt deadline. Keolis har förtroendearbetstid, arbetstiderna är därmed relativt fria och möjlighet att arbeta hemifrån ibland finns. Uppdraget startar vecka 36 och löper året ut, med chans till förlängning. Du kommer att sitta på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med akademisk examen med inriktning mot statistik, kalkylering, finansiering, redovisning eller liknande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Har du exempelvis arbetat som business controller, affärsanalytiker eller liknande kan detta vara nästa steg för dig in i en mer strategisk roll. Erfarenhet av anbudsarbete inom kollektivtrafik är meriterande.

Då du har daglig kommunikation på svenska är det viktigt att du både talar och skriver språket flytande. Du kommer att hålla presentationer och utbyta information med ledningsgruppen i Frankrike och behöver därför även ha goda kunskaper i engelska. Avancerade kunskaper i Excel och är ett krav för rollen eftersom du använder det kontinuerligt i ditt arbete. För de presentationer du förbereder och håller krävs det även goda kunskaper i PowerPoint.

Keolis Sverige AB

Keolis Sverige AB

Keolis verkar i en framtidsbransch där det främsta bidraget till ett hållbart samhälle är en förbättrad och utvecklad kollektivtrafik. Keolis skapar även goda förutsättningar för en positiv utveckling för sina medarbetare, resenärer och samhället i stort genom att värna om vår gemensamma miljö, allas lika värde och möjligheter att utvecklas. Keolis baserar sin strävan efter långsiktig hållbarhet på en sund och stark ekonomi. Genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapar Keolis värde för resenärerna, samhället och ägarna. Företaget har cirka 6000 anställda och finns på många olika orter i Sverige.

Sedan hösten 2010 ägs Keolis till 100 procent av den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis. Då bytte företaget namn från Busslink till Keolis Sverige. Busslink bildades 1999 genom en sammanslagning av SL Buss och Näckrosbuss. Med 63 000 medarbetare i 16 länder på fyra kontinenter är Keolis en av Europas största leverantörer av kollektivtrafik och världsledande inom automatiska tunnelbanesystem.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Keolis Sverige AB
Uppdragsgivare Keolis Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-27
Helena Björk
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet


Gjörwellsgatan 30, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig