Sök

Anbudsingenjör till Euromaint, Stockholm

Nu söker vi till EuroMaint i Stockholm en affärsmässig anbudsingenjör.

Uppdragsgivare EuroMaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-07
6 v semester 6 v semester
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Nu söker vi till EuroMaint i Stockholm en affärsmässig anbudsingenjör.

Vill du ha en viktig roll i utvecklingen av EuroMaints verksamhet? Har du tidigare erfarenhet av upphandlingsarbete, projektledning och analyser samt drivs av att utveckla affären? Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Till EuroMaint söker vi dig som vill arbeta som anbudsingenjör och bidra till ökad affärsmässighet och lönsamhet.
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att ständigt lära dig nytt samt har stark fokus på ökad kundnöjdhet och kundnytta. Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att fortsätta växa och att vara bäst på kvalificerad tågunderhåll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

För att EuroMaint ska bli mer lönsamt behöver man arbeta kostnadseffektivt i alla led. Som anbudsingenjör är ditt ansvar att projektleda hela anbudsarbete samt ansvara för att alla pris- och kvalitetskrav uppföljs. Du sätter ihop och leder en anbudsgrupp i nära samarbete med affärsområden och staber. Du kommer upprätthålla en bild av en effektiv och affärsinriktad verksamhet och du ansvarar för hela anbudsprocessen från anbudsförfrågan till färdigt anbud och signerad kontrakt.

Detta innebär att du ansvarar för att läsa, förstå och tolka hela anbudsunderlaget så att anbudsgruppen får rätt förutsättningar för att kunna räkna på samtliga kostnader, allt från tidsåtgång, materialkostnad, personalkostnader till eventuella kostnader för extra personal eller oförutsedda händelser. Du bistår gruppen med din sakkunnighet under hela anbudsförfarande för att hålla ihop kalkyler och spegla anbudsförfrågan.

Du bistår även med din sakkunnighet EuroMaints försäljningsansvariga vid förhandlingar. Du arbetar både med offentliga (LOU) och privata upphandlingar och har stor samverkan med beställare.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som anbudsingenjör har du möjlighet att ta stöd och hjälp av en rutinerad och erfaren kollega och tillsamman utgör ni "hjärtat i verksamheten". Ni tillsammans kommer att se över de befintliga arbetsprocesser i syfte att hitta en bättre arbetsstruktur och metod. Du rapporterar till CMO, Chief Marketing Officer och är placerad på EuroMaints kontor i Solna Strand.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av anbudsprocesser och erfarenhet från att arbeta med större projekt. Du har gedigen erfarenhet som projektledare, har god förhandlingsvana och ett intresse av att vilja göra affärer. Du trivs med att leda projekt och att vara spindel i nätet. Du är affärsmässig och pragmatisk samt har helhetssyn samtidigt som du kan förstår hur olika delar påverkar varandra.

Som person är du analytisk och problemlösningsorienterad. Då tjänsten innebär många kontaktytor krävs en god förmåga att kommunicera med såväl chefer, delprojektledare och externa aktörer. Du är driven och motiveras av att skapa affärer som leder till goda resultat.

Erfarenhet från järnvägen är meriterande.   

 

EuroMaint Rail

EuroMaint Rail

På EuroMaint Rail arbetar vi med teknik och underhåll i framkant. Våra kunder finns inom spårtrafikbranschen i Sverige och Norden. Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Vår ambition är att genom medarbetarnas kompetens och engagemang ständigt förbättra våra kunders konkurrenskraft.

EuroMaint Rail har en omsättning på 1 453 MSEK och cirka 1 100 medarbetare (2017). EuroMaint Rail ägs av private equity-fonden SSVP, som rådges och förvaltas av Orlando Nordic. www.euromaint.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
EuroMaint Rail
Uppdragsgivare EuroMaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-07
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Vretenvägen 11, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig