TNG

Androidutvecklare till Handelsbanken i Malmö

Brinner du för utveckling i Java och Kotlin för Android? Nu söker vi en Androidutvecklare till Handelsbanken i Malmö!

Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-31
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Elin Öberg Mårtenzon
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Brinner du för utveckling i Java och Kotlin för Android? Nu söker vi en Androidutvecklare till Handelsbanken i Malmö!

Vill du arbeta med att skapa värde för handelsbankens alla kunder genom att delta i utvecklingen av bankens alla appar?
Här är chansen för dig som vill ha en del i att leda tekniken och utvecklingen framåt genom att arbeta med mobila applikationer och tjänster. Vill du arbeta på en av nordens största banker i en växande och stabil bransch? Till handelsbanken i Malmö söker vi dig som har erfarenhet av Androidutveckling och vill arbeta med såväl optimering av redan utvecklade funktioner samt direkt nyutveckling. Tycker du om att arbeta med stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter där din del i helheten har en stor betydelse för människors vardag, ja då är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Handelsbanken i Malmö får du möjlighet att vara med i det senaste när det gäller Androidutveckling. Nu ges du möjlighet att arbeta i ett stabilt företag med en tydlig lokal förankring där det skapas en mer familjär anda och där vi utvecklar mobila lösningar och tjänster som underlättar människors liv i vardagen. Här får du en roll i en hjälpsam och lärande organisation där VI-känslan är otroligt närvarande. Om du anser att Mobile First är en nödvändighet för vår tekniska utveckling, ja då ska du absolut vara med där det händer, som Androidutvecklare på Handelsbanken i Malmö! Här får du inte bara ett stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter med möjlighet att påverka, för rätt person finns det givetvis även stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Androidutvecklare kommer du att arbeta med:

  • Vidareutveckling av befintliga mobiltjänster
  • Skapa nya funktioner för banken alla mobilkunder
  • Uppdatera gamla funktioner och optimera dessa för bankens kunder
  • Arbeta i tvärfunktionella team med högt i tak och härlig teamkänsla
  • Testning av appar och funktioner
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett utvecklingsteam tillsammans med de andra utvecklarna på kontoret och ges möjligheten att aktivt delta för att utveckla Handelsbankens IT-funktioner. Vi ser gärna att du är samarbetsvillig samt att du aktivt tar ansvar för de uppgifter som du tilldelas. Tjänsten är en heltidstjänst med flextider där man själv på ett mer fritt sätt kan planera sina arbetsdagar. 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som Androidutvecklare och vill jobba i Java och Kotlin för Android. Vi tror att du möjligen har erfarenhet av Git, Jenkins och Continuous Delivery. Du är intresserad och följer vad som händer inom mobil klientutveckling och möjligen har du också en god förståelse för REST. Som person gillar du att ta initiativ och eget ansvar samtidigt som du är en effektiv teammedlem som både delar med dig och tar emot kunskap för att uppnå gemensamma mål.
Vi tror att du drivs av att jobba med både nyutveckling och optimering och vi tror att det är en fördel om du har vana kring att släppa och underhålla appar via Google Play. Meriterande är det om du har arbetat med Espresso och/eller andra testverktyg för Android och gillar testdriven utveckling.

Handelsbanken

Handelsbanken

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare.

Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Handelsbanken
Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-31
Elin Öberg Mårtenzon
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Räkna ut avståndet till jobbet


Kalendegatan 13


map

Andra jobb som kanske passar dig