Sök

Arbetsmiljöingenjör till Renova i Göteborg

Vill du verka för en sund, jämställd och attraktiv arbetsplats? Sök vår nya tjänst som arbetsmiljöingenjör på Renova i Göteborg!

Arbetsgivare Renova AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-10
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Livspussel Livspussel
Martin Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du verka för en sund, jämställd och attraktiv arbetsplats? Sök vår nya tjänst som arbetsmiljöingenjör på Renova i Göteborg!

Som arbetsmiljöingenjör hos oss kommer du att arbeta både strategiskt och operativt. Du är sakkunnig och gillar att bidra med din specialistkunskap inom arbetsmiljö till chefer, medarbetare och skyddsombud.

Renova vill erbjuda en hållbar arbetsplats och arbetsmiljön ska vara säker, utvecklande och trivsam. Vår ambition är att ytterligare stärka genomförandekraften och effektiviteten i arbetsmiljöarbetet hos oss och söker därför dig, en kunnig arbetsmiljöingenjör som skall fortsätta driva och utveckla vårt arbetsmiljöarbete. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en bred roll med många kontaktytor där du får driva och utveckla processer och projekt på egen hand. Renovas förhållningssätt - Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar är viktiga ledord i ditt arbete, som till stor del stöttar i Renovas arbete att vara en attraktiv arbetsgivare samt ytterligare stärka vårt varumärke när det gäller miljöarbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen ingår att utarbeta strategier och riktlinjer samt göra uppföljning, utvärdering, riskanalyser inom arbetsmiljöområdet.

  • Du ska identifiera, mäta och utarbeta fysiska risker på arbetsplatsen
  • Samordna övergripande analys av tillbud, olycksfall och risker
  • Dialog med skyddsombud samt säkerställa kompetens 
  • Bidra till lösningar på problem för både våra kunder och våra medarbetares arbetsmiljö
  • Behjälplig med handlingsplaner, arbetsmiljösystem och brandsäkerhet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är ny på Renova vilket innebär spännande möjligheter för rätt person. Du ingår i Renovas HR-avdelning som består av 3 affärsområdesnära HR-partners, en HR-specialist med inriktning mot kompetensförsörjning och en HR-specialist inriktad på lönebildning och arbetsrätt, en HR-chef samt en lönefunktion. Som arbetsmiljöingenjör ingår samarbete med HR-partner med fokus på psykosocial arbetsmiljö

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Arbetsmiljöingenjörsutbildning eller motsvarande
  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom området
  • Uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från avfalls- och återvinningsbranschen är meriterande
  • Goda kunskaper i OHSAS 18001 är meriterande

Du är engagerad, initiativrik och lösningsfokuserad. Du är bra på att strukturera ditt arbete och gillar variation. Vi hoppas också att du har särskild kunskap när det gäller kemiska arbetsmiljörisker och hälsorisker eftersom vi använder mycket kemiska produkter i vår verksamhet.

Renova AB

Renova AB

”På Renova är det hållbarhet som är verksamheten. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vi är måna om vår personal, i år har vi blivit 2018 års karriärföretag. Vi erbjuder utbildning, karriärmöjligheter, friskvård (egen gymanläggning med bastu), förmånligt pris på västtrafikkort, subventionerat besök hos massör och osteopat samt rabatt på träningscenter med mera.”

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Renova AB
Arbetsgivare Renova AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-10
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Gullbergsstrandsgatan 22


map

Andra jobb som kanske passar dig