Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Träna på arbetstid Träna på arbetstid

Arbetsmiljösamordnare med säkerhetsinriktning

SISAB söker nu en utåtriktad och driven arbetsmiljösamordnare

Arbetsgivare SISAB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-15

Frågor om jobbet

Dana Jennerström
Kontakta din rekryterare

Dana Jennerström

0721-81 27 44

SISAB söker nu en utåtriktad och driven arbetsmiljösamordnare

Till ett omväxlande och stimulerande arbete söker vi nu en arbetsmiljökoordinator med ansvar för säkerhetsfrågor. Har du erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och intresse för säkerhetsfrågor gärna inom fastighets- och/eller byggbranschen och trivs i en rådgivande roll där du kan bidra med din expertis? Låter det intressant? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För oss på SISAB är god säkerhetskultur en viktig framgångsfaktor och därför är arbetet med arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor en prioriterad uppgift. Därför sätter vi nu än mer fokus på vårt arbetsmiljö och säkerhet och skapar en helt ny roll. Du blir en viktig del i företagets arbetsmiljöarbete samt att förutse risker och öka säkerhetsmedvetandet. På SISAB har vi inte bara ett arbetsgivaransvar utan även ett byggherre- och fastighetsägaransvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som arbetsmiljö- och säkerhetssamordnare kommer du bl.a. att:

  • driva, utveckla och samordna företagets interna rutiner och instruktioner inom arbetsmiljö och säkerhet
  • stötta chefer och medarbetare i det systematiska arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet
  • följa upp handlingsplaner och hjälpa till att identifiera och utreda risker
  • svara för att IA(avvikelser) fungerar och används i arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet
  • driva och följa upp företagets risk- och sårbarhetsarbete
  • svara för att genomföra krisövningar och att fungerande krishanteringsrutiner finns
  • ha sekreterarskap i Arbetsmiljökommittén och bistå ordförande med beredning av underlag inför möten och beslut.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Förutom att utbilda och stärka kunskapen internt inom ditt ansvarsområde fungerar du som företagets säkerhetssamordnare gentemot staden i risk- och säkerhetsfrågor. I rollen som arbetsmiljö- och säkerhetssamordnare bevakar du nyheter och lagstiftning inom både arbetsmiljö- och säkerhet och vidtar de mått och steg som kan bli nödvändiga. Arbetsmiljö- och säkerhetssamordnarna ingår i företagets HR-avdelning och rapporterar till HR-chefen. Tjänsten planeras tillsättas snarast möjligt och du blir placerad på SISAB:s kontor i Liljeholmen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, gärna eftergymnasial utbildning inom exempelvis arbetsmiljö eller teknik och erfarenhet från arbetsmiljöområdet, t ex genom praktiskt arbetsmiljöarbete från företag, myndighet eller annan organisation. Vi värdesätter särskilt arbetsmiljöarbete från bygg- och/eller fastighetssektorn. 

För att trivas i rollen måste du tycka om att växla mellan stort och smått, strategisk och operativt. Du trivs med att arbeta självständigt, strukturerat och systematiskt samt att driva frågorna framåt utefter uppsatta mål.
Vidare ställer rollen krav på god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har god förståelse för kommunikation och diplomati då rollen innebär att implementera nya rutiner och inte minst företräda SISAB på olika sätt.

Om SISAB

Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar merparten av Stockholms förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Som medarbetare på SISAB blir du en del av ett team vars målsättning är att erbjuda sunda, trevliga och ändamålsenliga utbildningsmiljöer. Tillsammans skapar vi rum där kunskap växer

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare SISAB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-15

Frågor om jobbet

Dana Jennerström
Kontakta din rekryterare

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Förmansvägen 11, Årsdadal


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden