TNG
Automationschef till Octapharma i Stockholm

Automationschef till Octapharma i Stockholm

Nu söker vi en chef för avdelningen Automation till Octapharma i Stockholm!

Är du en erfaren ledare med en god teknisk förståelse som vill bidra till människors liv och hälsa? Tycker du dessutom om att leda och arbeta med taktiskt och strategiskt planering? Bra! Då kanske du är den chef vi söker med ansvar för att leda avdelningen Automation till Octapharma på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Octapharma är ett familjeföretag som är stolta tillverkare av läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Som Automationschef får du en spännande roll där du arbetar tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Ditt ansvar är att leda, planera och delegera arbetet inom avdelningens verksamhetsområde. Du är systemägare för företagets driftövervakningssystem (FIX) samt ansvarar för systemförvaltning av automationssystem inom produktion och media. Du förväntas arbeta strategiskt framåt med förebyggande underhåll och förbättringar. 

I rollen har du personalansvar för 16 kompetenta medarbetare som är el- och automationstekniker, el- och automationsingenjörer och systemingenjörer som arbetar i skift. I rollen samverkar du tätt tillsammans med chef för Technical Unit och ingår i Technical Units ledningsgrupp.

Bonus
Bonus
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

• leda, planera och delegera arbetet inom avdelningen.
• vara systemägare för företagets driftövervakningssystem.
• ansvara för systemförvaltning av automationssystem inom produktion och media.
• ansvara för genomförandet av elektrisk service och underhåll med särskild tonvikt på utrustning inom        produktion, media och fastigheter.
• planera och aktualisera underhållsrutiner samt integrera dessa mot gällande underhållssystem.
• initiera serviceavtal med leverantörer.
• aktivt arbeta för att öka den tekniska kvalitets-/kompetensnivån inom företaget.
• delta i tekniska utredningar och investeringsprojekt samt kravställa och granska underlag för nyanskaffning och    tekniska förändringar av el-, styr- och övervakningssystem. Deltar i provkörning och kvalificering av ny    utrustning samt utför FAT hos leverantör.
• upprätta rutiner för handhavande av dokumentation, ritningar mm för styr- och övervakningssystem. Ta fram    standarder och instruktioner för styr- och övervakningssystem.

Värt att veta

Octapharma är det största privatägda och fristående företaget i världen inom plasmafraktionering. Deras läkemedel består av högkvalitativa humana proteiner utvunna ur blodplasma eller med hjälp av rekombinant DNA-teknik. De utvecklar och tillverkar läkemedel för patienter inom tre behandlingsområden: hematologi, immunterapi och intensivvård.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsutbildning med relevant inriktning, eller motsvarande erfarenhet. En lång erfarenhet av arbetsledning, gärna inom läkemedels- eller processindustri. Kanske har du erfarenhet av förändringsarbete?

Du har också ett gediget intresse för att leda genom att vara engagerad och närvarande. Eftersom du arbetar över team-gränserna kommunicerar du effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. 

Som person är du intresserad och prestigelös med fokus på resultat. Då du arbetar med läkemedel är det av stor vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann.

 Du har en god teknisk förståelse och är analytisk. Du trivs med att utvecklas i din yrkesroll. Vi ser att du har goda språk -och skrivkunskaper i svenska samt engelska.

Lär känna Octapharma – din framtida arbetsgivare

Octapharma är ett familjeföretag som tar de bästa delarna av en familj – som gemenskap och teamwork – och mixar det med framgångsrecept för ett bra företag – som framåtanda, professionalism och utveckling. Med en synlig ledning där besluten tas snabbt men där strategin är långsiktig. Det är ett riktigt familjeföretag för oss.

Vårt mål är att förbättra människors hälsa och liv, både idag och imorgon. Det gör vi genom att tillverka läkemedel som ger fler chans att inte bara överleva utan dessutom få möjlighet att leva ett aktivt liv. För oss är det viktigt att behålla och stärka det förtroende vi fått från patienter världen över. Därför har vi alltid siktet inställt på att bli bättre på det vi gör.

Du hittar oss i vår toppmoderna anläggning, på Kungsholmen i centrala Stockholm. Där jobbar vi med den senaste tekniken och under strikta myndighetskrav, för att skapa säkra och effektiva läkemedel. Vi erbjuder alla våra medarbetare en god arbetsmiljö och inte minst goda luncher i vår fina restaurang, eller möjligheten att promenera längs Mälaren på lunchrasten.

Fackliga kontaktpersoner
Unionen, Zahra Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13
Akademikerföreningen, Ann-Charlotte Hinz, 08-566 431 35

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Lars Forssells gata 23. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Octapharma

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där en satsning görs på att utveckla personalen. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

De erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar. De har förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som bland annat fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat på arbetsplatsen.&a

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


Octapharma

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-29