Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Lunchförmån Lunchförmån
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Bolånehandläggare till Bluestep Bank

Nu söker vi en bolånehandläggare till BlueStep Bank i centrala Stockholm. Låter det intressant för dig? Sök här!

Arbetsgivare BlueStep Bank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-28

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Nu söker vi en bolånehandläggare till BlueStep Bank i centrala Stockholm. Låter det intressant för dig? Sök här!

Brinner du för kundmötet och bolåneaffären? Har du ett mål att utvecklas tillsammans med en utmanare inom bank och finans? BlueStep Bank växer och vill nu utöka verksamheten med en bolånehandläggare. Är detta något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och affärsmässighet?
BlueStep Bank har i drygt tio år utmanat en traditionell bankbransch och har stora ambitioner att fortsätta växa. På BlueStep Bank har vi enormt nöjda kollegor och kunder och arbetsglädjen är i fokus. Du erbjuds ett förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag på 3000 kr/år, rikskort 1000 kr/månad, sjukförsäkring samt tjänstepension.

För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • I rollen som bolånehandläggare tar du emot förbereda ansökningsförfrågningar via vår kundtjänst.
  • Du kommer att fatta kreditbeslut och bevilja bolåneansökan/lånelöften.
  • Du ansvarar för din kundportfölj och bearbeta kunderna genom hela bolåneprocessen från ansökan till utbetalning samt säkerställer att risk- och regelefterlevnad efterlevs.
  • Du kommer arbeta nära kreditavdelningen kring kreditärenden. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i BlueStep Banks ljusa och moderna nya lokaler i centrala Stockholm. Bolaget består idag av 200 anställda, varav 150 i Stockholm. Som bolånehandläggare ingår du i en grupp om ca 10 personer och är en av tre grupper inom BlueStep Banks kundcenter. Som nyanställd får du en gedigen utbildning med information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten är på heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för finans och drivs av att göra långsiktiga affärer. Du är resultatorienterad med stor drivkraft och ambition att lyckas utöver det vanliga. Som person är du noggrann, relationsskapande och initiativtagande med god kommunikationsförmåga och social kompetens. Det är naturligt för dig att bemöta olika slags människor med olika behov. Du talar och skriver god svenska. Det är meriterande för tjänsten om du har SwedSec licensiering for bolån.

Om BlueStep Bank

BlueStep har funnits i Sverige sen 2005 och vi erbjuder bolån, privatlån och sparkonton. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Det som våra bolånekunder har gemensamt är att de nekats lån av de traditionella bankerna. Vårt mål är att hjälpa våra kunder få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation. Ofta kan vi sänka kundens månadsbetalningar genom att lösa dyra lån och krediter. Det är också vår vision att de ska bli oberoende av oss genom att skapa en mer stabil ekonomisk situation. Många av BlueSteps tidigare kunder har lyckats med detta och på så vis blivit accepterade av de traditionella bankerna på nytt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare BlueStep Bank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-28

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Sveavägen 163


map

Andra jobb som kanske passar dig