Sök

Configuration Manager Java till SEB i Stockholm

Är du en person som är bra på att se helheter och har vilja och driv att jobba nära utvecklingsteam med fokus på automatisering?

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-16
Livspussel Livspussel
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Gym på kontoret Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Madelene Larsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Är du en person som är bra på att se helheter och har vilja och driv att jobba nära utvecklingsteam med fokus på automatisering?

Ta chansen och jobba som Configuration Manager hos SEB i Stockholm. Här får du en teknisk utmaning inom området för Digitala Kanaler där du får bidra med egna idéer och realisera dessa. Just nu har vi fokus på automatisering mot en Microtjänstarkitektur och du kommer utgöra en viktig roll i att driva arbetet framåt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SEB får du vara med och bidra till service i världsklass! Som Configuration Manager får du möjlighet att jobba med modern teknik i en agil miljö med tjänster som möter SEBs kunder. Du kommer få vara med på en spännande utvecklingsresa och jobba både på strategisk och på operativ nivå. Förutom ett spännande helhetsperspektiv och tekniska utmaningar kommer du få en trevlig arbetsmiljö i det nya och prisbelönta kontoret i Arenastaden i Solna, Stockholm. Här präglas miljön av ledorden företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att:

  •  jobba med konfiguration, deploy och release av SEBs internetbank och applikationer i Javamiljöer
  •  vara drivande i förändringsarbetet mot en tydlig målarkitektur innehållande microtjänster och automatiserade processer
  •  vara tongivande för vidareutveckling av configuration management-processen i containermiljöer och automation i en miljö med snabba releaser
  •  jobba nära kollegor med hög teknisk kompetens 

 

Du tillhör ett team som supporterar alla utvecklingsteam inom Digitala kanaler, som är en del av SEBs IT Solutions Delivery (ISD). Närmaste teamet består av 14 kollegor varav ytterligare två kollegor i samma roll som du.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du kommer att komma till din rätt hos oss om du gillar att vara drivande och trivs med att jobba såväl operativt som strategiskt. Du är en erfaren Configuration Manager sedan tidigare med förmåga att kommunicera väl på både engelska och svenska. Dina tidigare arbetslivserfarenheter har bidragit till att du är van att jobba agilt och gillar det. Tekniskt har du erfarenhet av Kubernetes, Docker, Maven, Jenkins och Git.

Andra erfarenheter som också rimmar väl med rollen som Configuration Manager hos oss är erfarenhet av källkodshantering inklusive branchningsstrategier. Du bör ha goda kunskaper i Java.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-16
Madelene Larsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet


Stjärntorget 4, 169 56 Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig