Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Controller till ledande arkitektbyrå, Koncept

Koncept Stockholm söker nu en controller inom projektredovisning till sitt kontor i Stockholm.

Uppdragsgivare Koncept Stockholm
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-04

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

Koncept Stockholm söker nu en controller inom projektredovisning till sitt kontor i Stockholm.

Vill du jobba på ett kontor med höga ambitioner? Och dessutom ha kul när du jobbar. Gillar du att analysera och jobba strukturerat i en kreativ miljö? Sök rollen som controller inom projektredovisning idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Koncept Stockholm erbjuder en roll inom projektredovisning där du är en viktig funktion för hela organisationen. Ett lönsamt, stabilt och ungt bolag med kontinuerlig tillväxt i en spännande bransch. Du kommer att ha en nära kontakt med projektledarna för de 70-tal projekt som pågår. Du får dessutom jobba i en arbetsfokuserad och inspirerande miljö med drivna kollegor. Har du dessutom ett intresse för design och inredning kommer du att med säkerhet trivas på Koncept. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Controller kommer du att jobba strukturerat med återkommande arbetsuppgifter i cykler varje vecka. 

Du kommer att arbeta med:

  • Sammanställa, bearbeta och rapportera arbetade timmar i olika projekt
  • Lägga in rapporter i affärssystem för att sedan extrahera till Excel
  • Skicka sammanställningar av rapporter till projektledarna
  • Behjälplig vid bemanningsplanering i projekt
  • Uppdatera projektupplägg och information om kunder i system

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en roll där fokus ligger på projektrapportering på ett systematiskt arbetssätt då arbetsuppgifterna följer samma ordning varje vecka. Du kommer att jobba i ett team på 5 personer, totalt är det 75 stycken. Tjänsten är på heltid med start omgående och är tänkt att pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning alternativ överrekrytering.   

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har relevant utbildning i ekonomi och erfarenhet av projektredovisning. Då du jobbar strukturerat och följer tydligt satta rutiner är det viktigt att du är noggrann och effektiv samt lägger stor vikt vid att hålla deadlines. Du kan lätt anpassa ditt arbetssätt och är snabbtänkt, då du kan behöva skifta bland arbetsuppgifter. Viktigt att du har goda kunskaper i Excel då det är ett återkommande verktyg samt har en god systemvana. Du är lyhörd för projektledarnas behov och hjälper gärna till vid frågor.

Trivs du i en öppen och empatisk organisation som satsar på sin personal, där devisen är Sunshine Everyday så är detta arbetsplatsen för dig!

Om Koncept Stockholm

Koncept Stockholm är ett av Sveriges ledande arkitektbolag med 75 anställda i Stockholm. Genom arkitektur och design kommunicerar vi våra kunders varumärken i unika inredningar, hus och stadsmiljöer som genererar värde och konkurrensfördelar med hög kreativ nivå. Vi har en stark företagskultur med höga ambitioner både gentemot kunderna och hur vi arbetar internt. Vi månar om varandra och våra ledord är empati, service, ordningar och reda samt driv.

Koncept erbjuder:
En bred roll med möjligheter att ta ett stort ansvar. Ett lönsamt, stabilt och ungt bolag med kontinuerlig tillväxt i en spännande bransch. Marknadsmässig lön, generös friskvård, internationell studieresa med hela personalen en gång om året.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Koncept Stockholm
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-04

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Grevturegatan 29, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden