Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

CRM Analytiker till Mittmedia

Analytiker inom CRM och kunddata till Mittmedia i Örebro eller Västerås.

Arbetsgivare Mittmedia
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-16

Frågor om jobbet

Maria Tedsjö
Kontakta din rekryterare

Maria Tedsjö

0709764895

Analytiker inom CRM och kunddata till Mittmedia i Örebro eller Västerås.

Till MittMedia söker vi en CRM-analytiker till avdelningen Digitala läsarintäkter. Som CRM-analytiker kommer du bland annat att arbeta med planering av kampanjer samt analys av den kunddata som den genererar. Du kommer att bli en viktig del av teamet som ingår i privatmarknadsorganisationen på MittMedia.

För denna tjänst är placeringsort Örebro eller Västerås, andra orter kan diskuteras.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med 28 dagstidningar, 20 nyhetssajter, 24 appar och tv är MittMedia ett av Sveriges ledande medieföretag.
Du kommer till en avdelning med kollegor som brinner för lagarbete, kommunikation och marknadsföring.
Marknad och kommunikation hjälper koncernens varumärken att synas och skapa intresse för allt det som gör MittMedia till ett nyskapande medieföretag och marknadsledande i 64 av Sveriges kommuner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Analyser av kunddata, målgruppsanalyser och kundinsikter
  • Planering av kampanjer tillsammans med övriga i försäljningsteamet för att optimera kundunderlaget och kundbearbetningen
  • Planering av lojalitetskoncept inklusive målsättning och målgruppsframtagning i tätt samarbete med CRM-ansvariga
  • Arbete med kampanjflöden och målgruppsurval
  • Uppföljning av kundlivscykelaktiviteter vilket innefattar att sätta en struktur och affärsregler för analys samt att säkerställa förutsättningarna för analys såsom KPIer och kontrollgrupper
  • Säkerställning av kvalitet i befintlig kunddata samt berika kampanjsystem med ny data
  • Arbete med kampanjprocessen och kampanjhanteringsverktyg
  • Projektarbete för att öka förutsättningarna för automatisering och omni-kanalbearbetning

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som CRM/kundanalytiker är du en del av vårt CRM- och kampanjteam som ansvarar för våra kundlivscykelaktiviteter. Du arbetar med urval, uppföljning och analys av kampanjer och direktkommunikation till privatkunder både i digitala och analoga kanaler. Målet är att optimera kundbearbetningen och därigenom skapa kundvärde och kundlojalitet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat med urvals-, kund- och marknadsanalys gärna inom media eller konsumentvaror. Du har också några års erfarenhet av digitala marknadsföringskanaler, kampanjer och uppföljning. Du har gärna akademisk examen inom statistik, ekonomi, matematik, teknik eller liknande. Du har erfarenhet av analysprogram som SAS eller SPSS och har kunskap om SQL och databasfrågor.

Det är meriterande om du har vana av att kravställa i IT-projekt samt ifall du har arbetat med och har förståelse för webbanalys och uppföljning av digitala marknadsaktiviteter i webbanalysverktyg. Meriterande är även erfarenhet av datamining, statistisk modellering samt av implementering/användning av kampanjhanteringsverktyg.

Som person är du engagerad, strukturerad, resultatfokuserad samt van vid att ta egna initiativ för att driva förbättringar. Rollen kräver att du trivs med att kombinera strategiskt tänk med operativt arbete. En ödmjuk inställning och en god kommunikativ förmåga är en förutsättning då du kommer att ha ett nära samarbete med olika delar av organisationen.

Om Mittmedia

Med 20 nyhetssajter, 28 dagstidningar, 12 gratistidningar, 24 appar, webb-tv, webbshop, reklambyrå, tryckerier och kommersiell radio är MittMedia ett av Sveriges ledande mediaföretag. De nyhetssajter och tidningar som ingår är bland annat NA, VLT, Östersunds-Posten, Dalademokraten, Sundsvalls Tidning, Dalademokraten m fl.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Mittmedia
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-16

Frågor om jobbet

Maria Tedsjö
Kontakta din rekryterare

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Klostergatan 23, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden