Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Centralt kontor Centralt kontor

Customer Insight Manager till Telenor i Stockholm

Vill du arbeta med kundundersökningar? Ta då chansen att arbeta som Customer Insight Manager på Telenor i Stockholm.

Arbetsgivare Telenor Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-19

Frågor om jobbet

Madelene Larsson
Kontakta din rekryterare

Madelene Larsson

0720030675

Vill du arbeta med kundundersökningar? Ta då chansen att arbeta som Customer Insight Manager på Telenor i Stockholm.

Här får du arbeta med kvantitativa kundundersökningar och leverera till Telenor Sveriges samtliga divisioner och varumärken. Du blir en nyckelperson inom området Customer Insight.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ditt arbete är varierat. Du är personen i företaget som dina kollegor vänder sig för att få värdefull information om kundundersökningar och kundinsikter som kan bidra till att förbättra affären. Du tar emot interna researchförfrågningar, föreslår tänkbara lösningar för hur en undersökning bör genomföras och beställer därefter researchuppdrag hos våra externa leverantörer som förser dig med den efterfrågade datan. I arbetet ingår att analysera data, komma fram till slutsatser/insikter och koppla dessa till affärsnytta. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • förstå och synliggöra vilket behov av kundinsikter som finns inom Telenor Sverige
  • jobba med interna beställare samt externa leverantörer
  • analysera data samt omvandla insikter till affärsnytta
  • hålla workshops med interna beställare samt förmedla och förankra slutsatserna/insikterna i organisationen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du som expert inom research blir en uppskattad person för Telenors fortsatta tillväxtresa inom ett område som organisationen värdesätter.

Du jobbar operativt med analys av både löpande trackers och ad-hoc research vid behov. Du blir en del av teamet Service design and Customer insight, om fem personer.

Hos Telenor arbetar du med helheten och får en bred erfarenhet inom både B2B och B2C-affären. Du verkar inom Telenors alla affärsområden; kundtrender, varumärke, kommunikation, konceptutveckling och prisstudier.

Vid behov kan du även få genomföra kvalitativ research tillsammans med dina kollegor på Insight.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen gillar du att kommunicera inför såväl ledningsgrupper som med externa leverantörer och interna kollegor. Du stimuleras av siffror och analys. Vi tror att du har en relevant eftergymnasialutbildning och har arbetat med research inom kvantitativa data.

Om Telenor Sverige

Telenor älskar kommunikation och vill hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus erbjuder vi privatpersoner och företag tjänster som datatrafik, mobiltelefoni och fast telefoni.

Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder kronor (2015) och har cirka 1 900 anställda.

Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 33 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 14 marknader. Telenorkoncernen är en av världens största mobiloperatörer med 208 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (2015), en omsättning på 128 miljarder norska kronor (2015) och cirka 36 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Telenor Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-19

Frågor om jobbet

Madelene Larsson
Kontakta din rekryterare

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet


Katarinavägen 15


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden