TNG

Data warehouse-utvecklare till SEB i Stockholm

Som Data warehouse-utvecklare hos SEB Pension & Försäkring får du en unik chans att bygga en helt ny data warehouse från grunden!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-03
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Madelene Larsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Som Data warehouse-utvecklare hos SEB Pension & Försäkring får du en unik chans att bygga en helt ny data warehouse från grunden!

Just nu befinner vi oss i ett spännande skede och vi ser fram emot att hälsa dig välkommen! Hos oss får du möjlighet att vara med och utveckla nästa generations informationsplattform från grunden. Du får möjlighet att komma med idéer och påverka vägen framåt inom data warehouse. Dessutom får du ett energifyllt team med vänliga kollegor och en chef som är mån om din utveckling!

OM JOBBET

OM JOBBET

Motiveras du av tanken på att få jobba med utveckling och samtidigt vara nära affären? Här erbjudes en vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • data warehouse-utveckling i nära samarbete med affären
  • kravbete; facilitera workshops, skriva tekniska kravspecifikationer
  • stötta/coacha kollegorna i teamet

 

Du kommer att ingå i ett team på 15 personer var av nio stycken är placerade i Kuala Lumpur, Malaysia. I teamet finns ETL-utvecklare, testare och produktägare. I teamet finns också BI/dataanalys och kvalitetssäkring representerat. Arbetssättet är agilt enligt scrum. Du kommer att vara placerad i det nybyggda och prisbelönta kontoret precis vid Mall of Scandinavia.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Då vi är i färd med att bygga en ny informationsplattform/data warehouse så söker vi dig som är driven och nyfiken på att lära dig nytt. För att du ska komma till din rätt i rollen har du ett naturligt intresse för affären.

Du är en erfaren utvecklare och väl bekant med ETL-utveckling. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och vill stötta kollegor i teamet. Du har vidare erfarenhet av SQL Server, SSIS och T-SQL. Då du kommer att jobba nära utvecklingsteamet i Kula Lumpur och då all SEB:s dokumentation sker på engelska behöver du tala och skriva engelska obehindrat. Meriterande är erfarenhet av rollen som Scrum Master.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på Ada Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-03
Madelene Larsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet


Stjärntorget 4, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig