TNG
Teknisk Depåchef till MTR Tech, Älvsjö

Teknisk Depåchef till MTR Tech, Älvsjö

MTR Tech söker en affärsdriven chef för pendeltågets depå i Älvsjö

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-23
6 v semester 6 v semester
Betald kollektiv&shytrafik Betald kollektiv­trafik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

MTR Tech söker en affärsdriven chef för pendeltågets depå i Älvsjö

MTR Tech utvecklings- och förändringsresa fortsätter och till vår depå för pendeltåget i Älvsjö söker vi nu en depåchef. Du kommer att ha en viktig och central roll i vår förändringsresa, där du genom optimering, analys och förändringsledning bidrar till organisationens utveckling. Du är affärs- och resultatorienterad och har erfarenhet av att driva förändringsprojekt inom en teknisk verksamhet. Hos oss kommer du bygga upp, leda och utveckla den dagliga verksamheten tillsammans med ett antal produktionschefer. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och erfarenhet av projektledning och förändringsarbete. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR är ett starkt internationellt varumärke välkänt för sitt samhällsengagemang där företaget verkar. Nu samordnar vi våra tre pendeltågsdepåer för att uppnå en positiv helhetsleverans och i det kommer du dagligen använda din förmåga att växla mellan att se verksamheten ur ett helikopterperspektiv och ett detaljperspektiv.

Hos oss på MTR är vi öppna, varma och omtänksamma. I organisationen jobbar vi på ett tydligt, samverkande och pålitligt sätt där målet är att hela tiden möta och överträffa våra kunders behov. Våra värderingar; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat, är den röda tråden och vår ledstjärna i allt vi gör. Våra värderingar hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som depåchef i vår depå i Älvsjö kommer du aktivt arbeta med att bygga upp en samarbetsplattform för MTR:s samtliga tre depåer, skapa synergier och öka effektiviteten inom underhållsarbete. Du kommer även vara delvis engagerad i ett omfattande ombyggnadsarbete när depån ska anpassas till underhåll av X 60-flottan. 

Du ansvarar för depåns operativa och strategiska arbete, där du med fokus på leverans, trafiksäkerhet och kvalité driver och utvecklar arbetet framåt. Vi erbjuder dig en dynamisk roll i en verksamhet som genomgår skiftet där vi fasar ut gammal teknik och implementerar den senaste tekniken som ska underhållas för optimal hållbarhet.

Hos MTR välkomnas du in till ett företag som präglas av inkludering, medarbetartillit och en ambition om att vara bäst på kvalificerat underhållsarbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Övergripande platsansvar inkl. personal, miljö- och arbetsmiljöansvar
  • Ansvar för rutiner och styrande dokument samt att dessa implementeras och efterlevs
  • Driva förändringsarbetet för att depån ska nå maximalt utfall
  • Tillsammans med produktionschefen arbeta med daglig styrning, avvikelserapportering och förbättringar
  • Över depå och bolagsgränser etablera och förstärka samarbetet genom samordning och samverkan
  • Genom nära kontakt med kunder ansvara och säkerställa att MTR uppfyller underhållsåtaganden och leverans av tåg med rätt kvalitet och kostnadseffektivitet
  • Följa upp och analysera nyckeltal
  • Ansvar för kompetens och behörighet för underställd personal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ansva för utveckling, planering och styrning av Älsjö depåns kapacitet och materialförsörjning samt för framtagande av strategi för att optimera resultat.
Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt. Vi söker även en depåchef till vår depå i Södertälje.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har civilingenjörsutbildning samt några års erfarenhet som ledare, gärna från en teknikintensiv verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta med målstyrning i och uppföljning av förändringsarbete
Du är en stabil ledare och trygg i ditt ledarskap och de beslut som följer i en förändring. Du är kommunikativ och förmedlar med framgång kontinuerligt förändringsresans alla steg till både ledning och medarbetare. Genom ditt coachande ledarskap delegerar du arbetet. Du har erfarenhet av förändringsarbete, är analytisk och affärsorienterad och eftersom du är prestigelös har modet att prova nya angreppssätt är du även prestigelös, inkluderande och uppmuntrande med förståelsen om att personalen är företagets främsta resurs. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare med stort medarbetarfokus och teknikintresse som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar sina medarbetare och utvecklar verksamheten.

 

MTR Tech

MTR Tech

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-23
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Placering

Varuvägen 34

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig