Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Mobil Mobil
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Digital marketing specialist inom webb – Mittmedia

Till Mittmedias försäljningsavdelning söker vi nu en digital marknadsförare med intresse för webb och grafisk design.

Arbetsgivare Mittmedia
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Frågor om jobbet

Maria Tedsjö
Kontakta din rekryterare

Maria Tedsjö

0709764895

Till Mittmedias försäljningsavdelning söker vi nu en digital marknadsförare med intresse för webb och grafisk design.

Har du nyligen tagit din examen eller har du arbetar ett par år inom marknad och är ute efter din nästa utmaning? Beskriver du dig som grafiskt lagd och älskar att koda HTML? Då har vi tjänsten för dig! Till Mittmedia rekryterar vi just nu en digital marketing specialist / kommunikatör inom webb. Du får en kreativ roll där du kommer att ansvara för Mittmedias digitala marknadsföringskampanjer.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande utmaning på ett nyskapande företag för dig som drivs av att ständigt kunna sätta dina kunskaper på prov och utvecklas.Med 28 dagstidningar, 2 nyhetssajter, 22 appar och ett prisvinnande lokal-tv-nav är Mittmedia ett av Sveriges ledande medieföretag. 

Placeringsort för tjänsten är i Östersund, Örebro eller Västerås. Andra orter i Mittmedialand kan dock vara aktuella beroende på person. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du får en operativ roll där du kommer att driva egna webbrelaterade projekt och delprojekt. Rollen innebär ett ansvar för att producera, koordinera och publicera material för digitala marknadsföringskampanjer. Du koordinerar och samarbetar med både interna och externa parter. I tjänsten förekommer en del resor.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I teamet jobbar du tätt med sälj- och kampanjansvariga samt med CRM-specialister och analytiker. Uppgifterna består både av löpande uppgifter samt snabba insatser av adhockaraktär.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant utbildning inom marknadsföring / kommunikation. Det är meriterande om du har kunskap inom nyhetsbrevsutskick, inbound marketing, marketing automation, sökordsoptimering samt uppföljning och analys av digitala kampanjer och system. 

Du kommer att skapa ditt eget innehåll till Mittmedias webb och behöver därför ha kunskaper inom HTML, ett gott öga för grafisk design, färg och form samt kunna uttrycka dig säljande i skrift. Vidare har du kunskaper inom bildredigering samt lätt för att lära dig och att sätta dig in i nya tekniska plattformar och system. Du talar och skriver svenska obehindrat. 

Som person är du självgående, noggrann och arbetar strukturerat. Du har en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad. För att lyckas i rollen ser vi även att du är nyfiken på nya marknadsföringskanaler och digitala trender inom marknadsföring och kan nyttja dessa intressen till nya idéer för kommunikationsmöjligheter. 

 

Om Mittmedia

Med 20 nyhetssajter, 28 dagstidningar, 12 gratistidningar, 24 appar, webb-tv, webbshop, reklambyrå, tryckerier och kommersiell radio är MittMedia ett av Sveriges ledande mediaföretag. De nyhetssajter och tidningar som ingår är bland annat NA, VLT, Östersunds-Posten, Dalademokraten, Sundsvalls Tidning, Dalademokraten m fl.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Mittmedia
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Frågor om jobbet

Maria Tedsjö
Kontakta din rekryterare

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Kyrkgatan 52, 831 34 Östersund


map

Andra jobb som kanske passar dig