TNG

Distributionsanalytiker till Expressen i Stockholm

Gillar du att jobba i en föränderlig och dynamisk miljö som ligger i framkant inom analys och utveckling?

Arbetsgivare Expressen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-15
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Mathias Jonsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Gillar du att jobba i en föränderlig och dynamisk miljö som ligger i framkant inom analys och utveckling?

Nu har du möjlighet att bli en del av Sveriges mest datadrivna mediehus! Expressen i Stockholm söker nu en Distributionsanalytiker som gillar att analysera stora mängder data, teamarbete och som vill bli en del av ett härligt analysteam!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Distributionsanalytikern tillhör Expressens analysteam som är den ledande analysavdelningen i mediesverige och består av 14 analytiker med kompetens inom tag management, webbanalys, konvertering, realtidsanalys, SEO, sociala medier, marknadsundersökningar, analys av tidningsförsäljningen och rörlig bild. Analysavdelningen arbetar korsfunktionellt med Expressens olika avdelningar - redaktion, utveckling, distribution och försäljning – i syfte att tillsammans bygga Sveriges mest datadrivna mediehus.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Ditt huvudsakliga mål blir att optimera distributionen till butikerna där utmaningen är att öka försäljningen och minimera kostnaderna. Genom analys, uppföljning och A/B-testning så bidrar ditt arbete till distributionsoptimering av Expressens produkter.

Här kommer du också:

  • Tillsammans med teamet ansvara för och optimera distributionssystem och projektleda utvecklingen av dessa.
  • Att visuellt sammanställa resultatet av dina analyser som underlag för Expressens fortsatta utveckling.
  • Löpande rapportering och automatisering av rapporter
  • Löpande sätta leveranser av Expressens produkter
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som en del av analysteamet kommer du sitta mitt i navet och samarbeta med distribution, redaktion, försäljning och utvecklingsavdelningen. Du jobbar tight tillsammans med våra andra distributionsanalytiker och printanalysteamet.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och kompetens inom statistik och analys. Du är sifferorienterad och skicklig på att genom din analys driva förändringar tillsammans med andra. Kanske har du tidigare erfarenhet av försäljningsanalys inom logistik eller retail. Det viktigaste är att du med hög analysförmåga och stort driv vill ta dig an utmaningen att tillsammans med teamet vidareutveckla Expressens analysarbete.

Expressen

Expressen

Expressen är Sveriges snabbast växande nyhetssajt och satsar stenhårt på att bli den största. Varje dag når vår rapportering i mobilappen, på sajten och papperstidningen över 3 miljoner personer. Över 400 personer arbetar på Expressens redaktion i centrala Stockholm med innehåll, produktutveckling, försäljning och analys.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Expressen
Arbetsgivare Expressen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-15
Mathias Jonsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Räkna ut avståndet till jobbet


Gjörwellsgatan 30


map

Andra jobb som kanske passar dig