Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension

DNB söker analytisk inkassohandläggare

Nu söker DNB Finans en analytisk kravhandläggare. Vill du vara med och driva utvecklingen utav framtidens kravkedja? Sök här!

Arbetsgivare DNB Finans
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Nu söker DNB Finans en analytisk kravhandläggare. Vill du vara med och driva utvecklingen utav framtidens kravkedja? Sök här!

Brinner du för att hjälpa kunder med kreativa lösningar inom krav? Har du drivet för att analysera processer och driva utvecklingen framåt? DNB Finans Inkasso söker en analytisk inkassohandläggare som vill hjälpa kunder att komma på fötter igen. Låter detta intressant? Läs mer här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att självständigt analysera och driva utvecklingen av kravåtgärder samtidigt som du ansvarar och hanterar kommunikationen med kunderna. DNB Finans Inkasso sitter i moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. Du erbjuds ett förmånspaket med bl.a. tjänstepension, friskvårdsbidrag, lunchbidrag samt företagshälsovård. 

För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Utvärdera de kravåtgärder vi använder, analys, uppföljning och optimering där du ansvarar för att utveckla processen med målet att minimera andelen ärenden som blir uppsagda.
  • Kommunicera med kunderna med telefon som främsta verktyg.
  • Hantering av post, mail, administration och registrering.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid dagtid med start så snart som möjligt. Teamet som arbetar med inkasso och krav består i dagsläget av sju medarbetare och inledningsvis får du intern utbildning i systemen och arbetssättet.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du är van och trygg med att bearbeta kunder med telefonen som verktyg. Det är naturligt för dig att bemöta olika slags människor med olika behov. Du har en förmåga och intresse av att ta fram, tolka och presentera statistik. Du kan upptäcka utvecklingspunkter och vill driva förändring för att kontinuerligt utveckla processen. Du är analytiskt lagd, tycker om att lösa problem och tycker att det är som roligast när du får visa vad du går för. 

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning. Akademisk utbildning är meriterande men inget krav. Eftersom du i rollen har kundkontakt krävs det att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda engelska kunskaper då viss kundkontakt sker på engelska. Även meriterande om du kan prata arabiska.

Om DNB Finans

Om DNB
DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Koncernen är sedan lång tid klart marknadsledande i Norge. Idag är flera av DNB:s verksamhetsområden representerade i Sverige; DNB Bank, DNB Finans, DNB Markets samt Autolease. Idag arbetar cirka 350 personer på DNB i Sverige. Läs mer om oss på www.dnb.se

OM DNB Finans
DNB Finans är ett av Nordens ledande finansbolag. På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster gentemot såväl företag som privatpersoner och kan erbjuda det mesta som efterfrågas på marknaden inom leasing och avbetalning. Affärsverksamheten är indelad i tre affärsområden: Bilfinansiering, Leasing och Kort. Merparten av våra medarbetare arbetar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har även säljare stationerade på sju orter runt om i Sverige. Vi har även säljare stationerade på ett antal orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare DNB Finans
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Regeringsgatan 59


map

Andra jobb som kanske passar dig