TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Drift och systemadministratör till Cramo

Vi söker en driven drift och förvaltningsansvarig med tyngd inom Sharepoint till Cramos digitala kanaler i Solna.

Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-17
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
John Alm
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Vi söker en driven drift och förvaltningsansvarig med tyngd inom Sharepoint till Cramos digitala kanaler i Solna.

Du kommer att få ansvara för den dagliga driften och förvaltningen inom Cramos digitala kanaler. Vill du jobba på en arbetsplats där du får möjlighet att förändra och påverka så är Cramo rätt för dig.

I och med den digitala resa som Cramo står inför bara är påbörjad och detta är en ny tjänst på Group IT, så är det viktigt att sökande tycker att det är spännande att vara med att påverka utformningen och inriktningen på rollen samt delta i att bygga nödvändiga rutiner och arbetssätt kring Digital Channels-området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cramo är marknadsledande i Norden och Europa inom sin bransch. Då utvecklingsvilja är ett av värdeorden som kännetecknar Cramo, det genomsyrar verkligen den här rollen, kommer du att till stor del få möjligheten att vara med och påverka. För att lyckas behöver vi dig som är öppna för nya möjligheter och förändring samt att du har ett starkt intresse för ny teknik. Det är en roll som ska kunna hantera både strategiska beslut och verka i den operativa verksamheten, med fokus på Sharepoint och Episerver. I rollen ingår allt ifrån supportärenden till att bidra till att utveckla infrastrukturen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha väldigt varierande dagar, men främst kommer du att arbeta med 2nd line support internt gällande ärenden inom Sharepoint (inklusive Sharepoint-integrerat intranät). Du kommer att delta i förvaltningsarbetet, men även 1st line support för web- och e-commerce lösningar (Epi server).

Vidare stöttar du verksamheten genom att fånga upp behov och omvandla dessa till IT specifika krav samt agera kravställare gentemot tredjepartsleverantörer. Det kommer även utföra omvärldsbevakning samt aktivt delta i den spännande digitaliseringsresa som Cramo nu genomgår. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Cramo befinner sig i startgroparna av sin digitaliseringsresa och då den här rollen inte har funnits tidigare så kommer det ställa tydliga krav på dig som söker. Du kommer att vara med och påverka utformning och inriktning på rollen samt delta i att bygga nödvändiga rutiner och arbetssätt kring Digital Channels-området. En viktig kompetens som vi tror krävs för att du ska lyckas i rollen är du motiveras av att bytta upp något nytt som tidigare inte har funnits.

Du kommer att vara en del av Cramos globala IT-organisation och arbeta i nära samarbete med Infrastruktur-teamet, vilket innebär att du talar och skriver engelska samt svenska flytande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Den här rollen kräver en bredd, men vi tror framförallt att du har arbetat med systemförvaltning tidigare. Har du tidigare varit delaktig i uppbyggnaden av intranät (krav, design, koordinering och implementering) inom Sharepoint är det ett stort plus.

Rollen kräver några års erfarenhet av att administrera, felsöka och underhålla en SharePoint-plattform 2010 eller senare. Du är känner dig hemma i Windowsmiljön och kan utan problem drifta Windows-servrar, patchning samt AD-underhåll.

Har du arbetat med Azure, O365 eller liknande är det också meriterande. Erfarenhet av att hantera leverantörer i en tekniskt operativ roll är önskvärt. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av ett CMS, gärna EpiServer.

Start efter överenskommelse. Men så snart som möjligt. 

Cramo

Cramo

Cramo erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Det sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. Genom ett internationellt nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar Cramo det lokala företagets styrka med det internationella företagets resurser.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-17
John Alm
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Räkna ut avståndet till jobbet


Rosenborgsgatan 12, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig