TNG
Tamro söker tekniker till Göteborg

Tamro söker tekniker till Göteborg

Har ett intresse för teknik och är du initiativrik? Just nu söker Tamro en tekniker till deras underhållsavdelningen i Göteborg.

Drivs av varierande samhällsviktiga arbetsuppgifter och har du ett tekniskt intresse? Som tekniker hos Tamro AB i Göteborg blir du en del av vårt team där du bland annat kommer få möjligheten att utveckla produktionsanläggningen och delta i projekt tillsammans med engagerade kollegor. Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som medarbetare hos oss på Tamro AB kommer du att få goda möjligheter till professionell och personlig utveckling. Du kommer även att bli en del i att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare apotek, sjukhus, konsumenter patienter samt bidra till att skapa värde för ett helt ekosystem. Du omfattas av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

På Tamro AB har du en viktig roll i vår underhållsavdelning där arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

Värt att veta

Som tekniker hos oss ingår du i ett härligt team om 8 personer och kommer att arbeta med varierande arbetstider varannan vecka. Schemalagd beredskapstjänstgöring ingår i rollen. Visst arbete kan komma att ske på hög höjd. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Hisings Backa i Göteborg. 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen tror vi att du:

Vi söker dig som har en känsla för service och god initiativförmåga eftersom du ofta i din roll kommer att ställas inför nya uppgifter och utmaningar. Vi ser också att du är självständig, kreativ och en god kommunikatör som gillar att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Körkort är ett krav. 

Lär känna Tamro AB – din framtida arbetsgivare

Tamro AB ingår i den familjeägda, europeiska koncernen Phoenix Group och har 100 års erfarenhet av att leverera läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter till rätt plats vid rätt tid. Vi på Tamro AB äger inte några apotek och inte heller några läkemedel vilket gör oss till en oberoende aktör och vår vision bygger på att varje människa i samhället ska ha en trygg och jämlik försörjning av läkemedel, oavsett vart man bor. Tamro AB har sitt säte i Göteborg med drygt 800 medarbetare.

Visste du att Tamro AB...

Under 100 år har Tamro sett till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska.

Därför trivs vi på Tamro AB...

” Tamro har ett livsviktigt uppdrag. Vi räddar liv och det får mig att vilja göra ett bra jobb. Alla som vill göra skillnad är varmt välkomna att bli en del av oss.”

Mileta Krcunovic, Plockare, fadder och teamledare

Avstånd till arbetsplatsen

Importgatan 18. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Emelie Lämhed – din rekryterare!

Emelie Lämhed

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Tamro AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vid inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Emelie Lämhed


Tamro AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-12-21