TNG

Driftchef till Fix Cleaning Services i Göteborg

Fix Cleaning i Göteborg söker nu en driftchef med erfarenhet av städ, som vill vara med och driva verksamheten framåt.

Arbetsgivare Fix Cleaning Services
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-21
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Joacim Karlsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Fix Cleaning i Göteborg söker nu en driftchef med erfarenhet av städ, som vill vara med och driva verksamheten framåt.

Fix Cleaning söker nu efter en erfaren driftchef som vill vara med och driva utvecklingen av ett framgångsrikt städbolag. Här trivs du som brinner för ledarskap och att utveckla dina medarbetare. Du ges stora möjligheter att påverka i en mycket aktiv verksamhet, som ser människan och affären. Ditt driv och din energi välkomnas och uppskattas hos oss och vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten är en stabsfunktion och ingår i ledningsgruppen. Du får en bred roll med stort ansvar där du leder planeringen för städpersonalen och arbetsledare. Dagarna består av ett ständigt högt tempo och man vet inte alltid hur dagen kommer att se ut. Du får handha stort som smått i en multikulturell organisation där det finns stort hjärta och vilja. Fix Cleaning är ett lyhört bolag som skapar arbetstillfällen och är en plattform för människors liv. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • leda fördela och följa upp underställd personals arbete 
  • personalutveckling
  • kostnader och budgetansvar
  • aktivt söka möjligheter till merförsäljning
  • arbetsmiljöansvar 
  • Offerter och avtal

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I befattningen som Driftchef ingår att verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner. Underhålla samt utveckla företagets ledningssystem och ansvara för att arbetet sker i enlighet med detta samt att företaget följer gällande lagar och avtal. Du har kundansvar vilket kan innebära avtal med kommun, skolor och hemtjänst. Tjänsten har placering på kontoret på Hisingen, arbetstiden är förlagd måndag till fredag 07.00-16.00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du som har flera års erfarenhet från en liknande roll inom städbranschen kommer att lyckas väl. Dock kan samma roll inom hotell och restaurang vara en bra match. För att trivas så är du en person med mycket energi som har med dig struktur och kan uppskatta att jobba i en arbetsmiljö med högt tempo. Du är kreativ och drivs av att vara proaktiv och att lösa problem. Du är öppen, ärlig och trygg och räds inte att fatta egna beslut. Du talar flytande svenska och innehar B-körkort. 

Fix Cleaning Services

Fix Cleaning Services

Våra kunder består av privatpersoner, föreningar, företag, samt Göteborgs Stad som vi har ramavtal med. Vi lever för nöjda kunder och långa kundrelationer, det är det som gör vårt jobb roligt!
Våra ledord igenom hela uppdraget är; personligt engagemang, punktlighet och hög standard.

Lika envisa som vi är med att hålla hög kvalitet, lika stolta är vi över att ta vårt samhällsansvar. Vi städar alltid vitt. Personalpolitiskt betyder det också att vi ser ett stort värde i vår personal och ser det som en betydelsefull del av verksamheten att erbjuda kunden glada, kompetenta och engagerade lokalvårdare. Genom att inte kompromissa med våra etiska värderingar, vårt samhällsansvar och omtanken för vår miljö - tar vi ansvar och är med och bygger morgondagens städbransch.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Fix Cleaning Services
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-21
Joacim Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Räkna ut avståndet till jobbet


Hildedalsgatan


map

Andra jobb som kanske passar dig