Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Driftoperatör / Driftövervakare till Handelsbanken

Är du i början av din IT-karriär och lockas av en varierad vardag? Sök då jobbet som driftoperatör / driftövervakare!

Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Är du i början av din IT-karriär och lockas av en varierad vardag? Sök då jobbet som driftoperatör / driftövervakare!

Som driftoperatör/driftövervakare kommer du att få jobba med några av Handelsbankens mest transaktionsintensiva och affärskritiska system såsom internetbanken och korttjänster. Här kommer du att få en händelsestyrd vardag där ingen dag är den andra lik, med många interna karriärmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vill du skaffa dig breda kunskaper inom IT med fokus på övervakning och felavhjälpning av Handelsbankens centrala funktioner, tjänster och system kommer du att trivas här. Här kommer du nämligen att få:

  • Jobba med flera av bankens viktigaste system
  • Bli en del av ett team som tillsammans jobbar för att optimerar IT-miljön
  • Få växa i en spännande blandning av ny och existerande teknik
  • Jobba på ett företag med naturliga karriärvägar som värnar om din vidareutveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer tillhöra driftavdelningen vars huvudansvar är att övervaka de centraliserade plattformarna IBM System z och IBM i. På dessa plattformar finns flera av bankens viktigaste system såsom internetbanken, kontorskanalen, korttjänster samt i stort sett alla utländska banksystem. Här kommer du bl.a. att få:

  • Övervaka IT-produktionsmiljö och säkerställa dess tillgänglighet
  • Löpande utveckla rutiner och processer med syfte att förhindra driftstörningar
  • Kontinuerligt dokumentera och upprätthålla arbetsbeskrivningar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i treskift på ett rullande schema om 11 medarbetare. Rollen är placerad på Handelsbankens kontor på Gärdet i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vill du ha ett jobb där ingen dag är den andra lik så kommer du att trivas här!

Eftersom Handelsbanken lägger stort fokus på varje individs vidareutveckling ser vi gärna att du har ett stort eget driv med ett genuint IT-intresse. Du är i början av din karriär och har troligtvis något års erfarenhet av IT-support där du jobbat med något ärendehanteringssystem samt eftergymnasial IT-utbildning. Har du erfarenhet av övervakning av system samt kunskaper inom ITIL är det ett plus.

För att trivas här ser vi framför oss en person som trivs i en händelsestyrd miljö som snabbt kan skifta med stundtals högt tempo. Du är teamorienterad och lockas av att jobba i ett team som delar med sig och ställer upp för varandra.

I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett i tal och skrift.

Om Handelsbanken

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Räkna ut avståndet till jobbet


Värtavägen 69


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden