TNG

Driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba som ekonomiassistent i Stockholm och utveckla dina kunskaper inom leverantörsreskontra? Läs mer här och sök idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Linnea Wilhelmsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wilhelmsson

Vill du jobba som ekonomiassistent i Stockholm och utveckla dina kunskaper inom leverantörsreskontra? Läs mer här och sök idag!

Gillar du att jobba med ekonomi och vill utvecklas i en bred roll inom leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker för rollen som ekonomiassistent hos vår kund på Kungsholmen i Stockholm. Vi söker flertalet ekonomiassistenter till vår kunds ekonomiavdelning och vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos vår kund får du vara en del av ett spännande bolag där hållbarthet och innovation är i fokus. Du blir en del av ett härligt team på en stor ekonomiavdelning där du får möjlighet att utvecklas inom leverantörsreskontra samtidigt som du bidrar till företagets fortsatta utvecklingsresa.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra har du en bred roll men du kommer huvudsakligen att arbeta med:

  • Avstämningar av moms och balanskonton
  • Uppföljning av kostnader och intäkter
  • Bokslutsarbete
  • Fakturahantering
  • Upprättande av nya rutiner och rutinbeskrivningar
  • Underhållning av leverantörsregister
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i fina lokaler på Kungsholmen och blir en del av ett härligt team.Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning. Du arbetar kontorstider (38,5 timmar i veckan) och det finns även möjlighet till flextid.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att du smidigt ska komma in i rollen söker vi dig som är strukturerad och ansvarstagande samt har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser också att du har utbildning inom ekonomi från högskola, universitet eller likvärdigt. Detta är en bred roll vilket passar dig som arbetar noggrant och som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-13
Linnea Wilhelmsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wilhelmsson

Räkna ut avståndet till jobbet


stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig