Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Ekonom med ambitioner mot logistik och controlling

Som säljadministratör och ekonom får du här möjlighet att utvecklas inom såväl logistik som controlling i en internationell miljö.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-29

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

0708-919699

Som säljadministratör och ekonom får du här möjlighet att utvecklas inom såväl logistik som controlling i en internationell miljö.

Som säljadministratör hos vår kund, ett internationellt företag som tillverkar avancerad teknik, erbjuds du här en roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer arbeta på en dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att både utvecklas och utmanas. Låter tjänsten intressant? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en direkt möjlighet på ett teknikorienterat företag som kännetecknas av en trevlig arbetsplats med stark internationell miljö. Du kommer arbeta med kollegor såväl i Göteborg som Europa och Asien. Om du är en analytisk lagd ekonom som gillar att grotta ner dig i siffror och tabeller passar jobbet dig perfekt då du kommer att utvecklas inom både controlling och logistik!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljadministratör hos vår kund kommer du bland annat ansvara för;

  • övervakning av försäljningsmarginaler
  • säkerställa betalningar av specialordrar inför tillverkning
  • administrera betalningar
  • prisövervakning och prisändringar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer närmast arbeta tillsammans med fyra kollegor inom avdelningen Logistics and Sales Administration. Förutom dessa kollegor i Sverige och internationellt kommer du även ha ett nära samarbete med övriga säljavdelningen för att exempelvis stämma av priser samt när det är dags att fakturera projekt. 

Finns det intresse kan du även få möjlighet att arbeta med logistik och dagliga leveranser till företagets kunder.

Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt ett konsultuppdrag fram till mars 2018, med chans till förlängning.

VEM ÄR DU?

För att kunna ta till dig arbetsuppgifterna ser vi att du som söker har:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Goda kunskaper i Excel och vana att arbeta med pivottabeller
  • Lätt att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer ha många internationella kontakter

För att trivas i denna roll ser vi att du är noggrann och analytisk, arbetar strukturerat och trivs bra med administrativa uppgifter. Du tycker om att jobba med siffror och tabeller, samt tycker det är spännande att exempelvis räkna på försäljningsmarginaler.

Meriterande är erfarenhet av arbete eller praktik som säljadministratör, order controller, inköpsassistent, försäljningsassistent eller liknande, och gärna från industriföretag.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-29

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

0708-919699

Räkna ut avståndet till jobbet


Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden