Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Ekonom till internationellt företag i Göteborg

Har du erfarenhet av redovisning ekonomistyrning, prognosarbete samt budget och bokslut? Vi söker ekonom till välkänt företag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-24

Frågor om jobbet

Annika Sörensen
Kontakta din rekryterare

Annika Sörensen

031-761 22 23

Har du erfarenhet av redovisning ekonomistyrning, prognosarbete samt budget och bokslut? Vi söker ekonom till välkänt företag!

Som ekonom hos vår kund i Göteborg, erbjuds du en utvecklande roll med dagliga utmaningar. Du kommer arbeta nära andra ekonomer på avdelningen och tjänsten är en perfekt roll för dig som vill få chansen att på sikt utvecklas vidare som controller. Det är till fördel att du tidigare jobbat med redovisning. Tjänsten ska tillsättas 1 December 2017 och vi ser fram emot din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonom blir du här erbjuden en roll hos ett dynamiskt internationellt bolag med fina lokaler i Göteborg. Här kommer du få en viktig roll som stöd i ekonomiska frågor. Du driver ditt dagliga arbete självständigt i ett starkt team där utveckling och förändring finns inom räckhåll. Du har nära kontakt med chefer och kommer få jobba med flera olika delar i verksamheten. Tillsammans med dina kollegor kommer du få arbeta för att förbättra företagets arbetssätt, verka för mer analys, samt regionalt medverka i att utveckla våra system samt höja kvalitén på den ekonomiska informationen.

Inledningsvis är tjänsten ett konsultuppdrag via TNG på ett år, och chans finns till vidare anställning direkt hos företaget därefter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonom hos vår kund kommer du bland annat att arbeta med:

  • Budget-, prognos-, och bokslutsarbete
  • Agerar stöd till chefer och övriga verksamheten i ekonomiska frågor
  • Utbilda i rutiner och riktlinjer för ekonomi
  • Ser till att ekonomiskt administrativa rutiner inom regionen följs

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer bli en del av ett team med andra ekonomer, där merparten sitter tillsammans med dig i Göteborg. Här är samarbetet viktigt och ni ser gemensamt till att ert område följer interna ledningssystem och externa regelverk gällande bokföring, redovisning och ekonomistyrning. Tillsammans säkerställer ni kvalitet i ert dagliga arbete.

VEM ÄR DU?

Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system löpande, inklusive Excel. Vi ser att du behöver ha en eftergymnasial utbildning i ekonomi, exempelvis som civilekonom, för att  kunna förstå ditt och teamets uppgifter och ansvar. Du har jobbat med redovisning, kanske har du redan känt på controller rollen. Något som också underlättar din vardag är om du har erfarenhet av arbete på större bolag. Du som har motivationen att lära dig mer och växa kommer tycka det är roligt här.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-24

Frågor om jobbet

Annika Sörensen
Kontakta din rekryterare

Annika Sörensen

031-761 22 23

Räkna ut avståndet till jobbet


Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig