TNG

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra? Vi rekryterar nu ekonomiassistenter till vår kund i Stockholm!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-01
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Maria Olofsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra? Vi rekryterar nu ekonomiassistenter till vår kund i Stockholm!

Har du erfarenhet av leverantörsreskontra? Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och söker nu nya utmaningar? Vi söker nu dig som vill jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till vår kund i centrala Stockholm.

Läs mer här och välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett bolag som satsar på sin personal och trivseln på arbetsplatsen. Du kommer komma till en harmonisk grupp med en stark vi-känsla där alla ställer upp för varandra och hjälper till när någon är borta för att gruppen alltid ska fungera. Gruppen lägger stor vikt vid samarbete och att ha roligt på jobbet.

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du vara en viktig kugge i hjulet och en stor del av deras pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med möjlighet att påverka, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och kvalitativ verksamhet.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du har också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du kommer jobba i mycket fina lokaler i centrala Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer ditt fokusområde vara:

  • hantering av leverantörsfakturor
  • kontering
  • avstämningar
  • påminnelsehantering

Du kommer även att stötta dina kollegor på hela reskontran. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tillsammans med dina kollegor i ett reskontrateam på cirka tio personer och du rapporterar till reskontrachefen. Detta är en direktrekrytering till vår kund med en provanställning på 6 månader. Personen som har denna tjänst idag ska gå vidare och slutar vid årsskiftet. Vi hoppas därför att du kan starta i oktober för att få bästa möjliga överlämning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet från arbete inom leverantörsreskontra
  • gillar en föränderlig miljö och har förmågan att vara strukturerad och noggrann, även i situationer med mycket att göra
  • är systemkunnig och gillar att lära nytt
  • gillar att samarbeta med andra och är prestigelös i ditt arbete
  • har kunskaper både i svenska och engelska
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder! Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-01
Maria Olofsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Pyramidvägen 7


map

Andra jobb som kanske passar dig